Secretele care te feresc de riduri! Reguli de aur pentru întârziere îmbătrânirii pielii!

Factorii majori care conduc la îmbătrânirea prematură a tenului și la apariția ridurilor sunt țigările, lipsa odihnei, hidratarea insuficientă, alcoolul exces, expunerea la un mediu poluant. Modul în care arătăm și ne simțim este dictat în proporție de 80% de stilul de viață. Iată câteva moduri prin care putem preveni îmbătrânirea prematură a ridurilor. Nu veți avea niciodată riduri multe, dacă știți să vă îngrijiți fața. Tot secretul stă în respectarea câtorva reguli:

Beți zilnic 1-2 litri de apă plată sau ceaiuri de plante. Consumul insuficient de lichide usucă pielea și îi grăbește îmbătrânirea.

Somnul-Somnul suficient este un factor important pentru piele sănătoasă și tânără. Somnul dinainte de miezul nopții este cel mai odihnitor și mai sănătos! Obligatoriu, 8 ore!

Hormonii fericirii

Starea de bucurie și de fericire stimulează producerea endorfinelor care va întineresc și vă fac mai atrăgătoare. Creați-vă cât mai multe momente fericite, bucurați-vă de toate detaliile frumoase ale vieții.

Alimentele bogate în vitamine- merele, iaurtul slab, arahidele nesărate etc. Conțin pectina, acid silicic și biotina, care întăresc țesutul conjunctiv și regularizează umiditatea pielii.

Temperaturile moderate

Nu mai încălziți camera în care dormiți, lăsați fereastra deschisă pe timpul nopții sau aerisiți bine încăperea înainte de culcare. Evitați camerele supraîncălzite ( 20 de grade sunt suficiente ).

Băile prea fierbinți și dusul prelungit distrug pelicula protectoare a pielii, astfel ca pielea are tendița de uscare prematură.

Detoxifierea regulată

Reziduurile și toxinele acumulate în intestin sunt adeseori cauza indispozițiilor, a constipației, a pielii cu impurități. Curele cu apă plată sau ceaiuri de plante ținute în zilele cu lună nouă pot ajuta la fixarea și apoi la eliminarea toxinelor din organism.

Sursă