Scapă De Bătături Și Călcâiele Crăpate – Află Cum!

Bătăturile nu sunt altceva decât niște acumulări de piele îngroșată care dau mari bătăi de cap. Unii oameni apelează la chirurg, fără să știe că există remedii naturiste, pentru tratarea bătăturilor dureroase, foarte ieftine și la îndemâna oricui, numai că acestea cer multă răbdare.

Spălați-vă picioarele mai multe seri la rând, în apă caldă în care ați dizolvat trei linguri de bicarbonat de sodiu, care are calitatea de a înmuia pielea întărită sau moartă și a o îndepărta. Baia trebuie să dureze 15 minute.

Cine preferă oțetul să înmoaie o bucată de vată pe care s-o lipească de bătătura cu pansament sau o cârpă curată. Vata înmuiată în oțet se ține până a doua zi. Dimineața, freacă zona în care se află bătătura cu o piatră ponce.

O felie groasă de lămâie, cam de un centimetru, fără coajă, se pune seara pe bătătură și se leagă strâns, cu tifon ori o cârpă curată. Se stă așa toată noaptea. Se repetă acest lucru câteva nopți la rând, până când bătătura se va desprinde și va pica.

Se pisează o căpățână de usturoi și se amestecă toți cățeii. Pasta astfel obținută se aplică pe bătătura câteva seri la rând, până când aceasta se înmoaie și dispare.