Rudolf Broys: 12 boli pe care sucul de roșii le vindecă

În timp ce era încă în viață, Rudolf Broys a primit recunoaștere pentru abilitățile sale de vindecare. Metoda sa este prezentată într-o broșură modestă – „Sfaturi pentru prevenirea și tratamentul bolilor naturale ale diferitelor boli – cancer, leucemie și altele considerate incurabile”. Chiar și astăzi, regimul Broys ajută mulți bolnavi din întreaga lume.1. Utilizarea frecventă a sucului de roșii reduce semnificativ riscul unor boli grave și cronice. Faptul este că roșiile conțin un puternic antioxidant – licopen , care nu își pierde proprietățile nici după pasteurizare!

2. Sucul de roșii reduce cantitatea de colesterol din organism și, prin urmare, combate cu succes problemele cardiace. Potrivit lui Richard Broys, cantitatea mare de potasiu din roșii are astfel de proprietăți.

3. Nu numai bananele contribuie la buna dispoziție. De asemenea, roșiile pot oferi organismului o doză suficientă de serotonină.

4. Sucul de tomate conține o cantitate mare de vitamina C . Întărește perfect sistemul imunitar.

5. Pentru cei care urmează o dietă, roșiile sunt produsul ideal pentru pierderea în greutate. Faptul este că, deși conțin proteine, carbohidrați și grăsimi, acestea din urmă sunt foarte puține. De aceea, conținutul caloric al roșiilor este de numai 17 kcal la 100 g. În acest sens, roșiile sunt un aliment ideal pentru diabetici.

6. Pielea va fi, de asemenea, recunoscătoare dacă începeți să beți suc de roșii puțin mai des. Roșiile au un număr atât de mare de substanțe nutritive, încât pielea se curăță foarte repede și devine sănătoasă.

7. Tratamentul acidozei . Roșia este o legumă alcalină și gustul său acru se datorează acidului malic, care este de aproximativ 0,5%. De asemenea, conține acid citric și o urmă de acid oxalic. Roșiile cresc alcalinitatea sângelui. De asemenea, neutralizează compușii acizi ai corpului, cum ar fi fosfații, ureea și amoniacul. Prin urmare, roșiile sunt foarte utile în tratamentul acidozei și al altor boli asociate cu excesul de acid din organism.

8. Remediul eficient pentru tulburările intestinale și hepatice. Un pahar de suc de roșii proaspete, luat dimineața devreme, este considerat un remediu eficient pentru boala de dimineață, bilă abundentă, icter, indigestie, gaze excesive în intestine, constipație, diaree din cauza stomacului supărat și arsuri în tractul gastro-intestinal.

9. Roșiile sunt o prevenire ideală a cancerului

Licopenul și alte carotenoide din sucul de roșii s-au dovedit a reduce riscul apariției diferitelor tipuri de cancer, inclusiv cancer pulmonar, cancer de sân și cancer de prostată.

Studiile arată că bărbații care consumă cantități mari de licopen au o reducere cu 30% a riscului de cancer pancreatic.

11. Licopenul din sucul de roșii poate preveni accidentele vasculare cerebrale. Dietele bogate în roșii pot ajuta la prevenirea accidentului vascular cerebral, din nou datorită licopenului conținut în roșii.

12. Tratamentul tulburărilor respiratorii. Rudolf Broys recomandă să beți în fiecare noapte un pahar de suc de roșii proaspete amestecat cu miere și usturoi. Aceasta este o rețetă foarte utilă în tratamentul tuberculozei și a altor infecții pulmonare. Acest lucru crește, de asemenea, rezistența organismului la boli și reduce congestia bronșică la astmatici.

Sursa