Rețetă germanică veche: curăță arterele, vindecă infecțiile și scade colesterolul

Următoarea rețetă provine din Germania și a fost folosită de secole pentru tratarea diferitelor boli, precum arterioscleroza, oboseala, răcelile și diferite tipuri de infecții.

Dacă suferiți de imunitate slabă sau colesterol ridicat, trebuie să vă curățați și să vă regenerați ficatul, iar acest remediu de casă este perfect pentru dvs.

Ingrediente
Pentru a pregăti această rețetă, veți avea nevoie de:

  • 4 lămâi cu coajă
  • Bucată de ghimbir de 3 până la 4 cm
  • 4 căței de usturoi mai mari
  • 0,6 litri de apă

Pregătirea
1. Spălați lămâile bine în apă caldă. Pentru a elimina toate urmele de spray-uri, puteți adăuga puțin oțet în apă și puteți folosi o perie pentru a curăța.

2. În cele din urmă, clătiți lămâile în apă rece și apoi tăiați-le în bucăți.

3. Apoi curățați usturoiul și ghimbirul și radeți-l (puteți ustura și usturoiul).

4. Puneți toate ingredientele, adică bucăți de lămâie, usturoi și ghimbir, într-un blender și bateți până obțineți un amestec fin.

5. Apoi se toarnă amestecul într-o oală, se toarnă apă peste el și se aduce la fierbere. Se amestecă constant amestecul în timp ce se încălzește.

6. Când se atinge punctul de fierbere, opriți gazul și lăsați amestecul să se răcească.

Notă: Deși temperaturile ridicate distrug substanțele benefice, acest lucru se aplică gătitului pe termen lung. Dar gătești doar o vreme. Majoritatea substanțelor sunt astfel conservate, iar temperatura mai ridicată le va permite să fie mai bine leșiate în apă.

Depozitare
După răcire, scurgeți amestecul printr-o sită sau tifon. Apoi turnați-l într-o sticlă de sticlă sau alt recipient de sticlă.

Păstrați recipientul în frigider.

Utilizare
Este necesar să luați 2 dcl din amestec pe stomacul gol de 3 ori pe zi înainte de fiecare masă principală. Lotul pregătit vă va dura 1 zi.

Luați acest medicament timp de 3 săptămâni, apoi faceți o pauză timp de 1 săptămână și repetați din nou întregul tratament timp de 3 săptămâni.

Dacă doriți, puteți gusta băutura cu miere.

Veți simți efectele pozitive ale acestei băuturi în primele 3 săptămâni. Vei fi mai proaspăt și vei avea mai multă energie în general.

Pe lângă bolile menționate în introducere, este eficient și în tratamentul pietrelor la rinichi, a cheagurilor vasculare, a aportului redus de sânge la membre și a vaselor de sânge îngustate.

Sursa