Rețeta doctorului Morse pentru curățarea plămânilor

Dr. Robert Morse este unul dintre cei mai mari vindecători ai timpului nostru.

Este un specialist de renume mondial, autor și pionier în arta vindecării holistice. Și mai mult – diagnosticul irisului, fitoterapeut și biochimist, proprietar al Clinicii pentru sănătatea mediului din Port Charlotte, Florida, SUA.

Printre cele mai populare rețete de vindecare ale sale se numără cea pentru curățarea plămânilor, pe care mulți din întreaga lume o numesc „leacul lui Dumnezeu”, deoarece este compusă doar din produse naturale.

Pentru aceasta aveți nevoie de miere (500 g), unt (100 g), usturoi zdrobit (40 g) și rădăcină de hrean razuit (40 g). Se păstrează intr-un recipient cu capac.

Se amestecă toate  și se ia câte o lingură înainte de masa de două ori pe zi

 Dr. Morse recomandă medicamentul pentru toate problemele pulmonare, astm, dificultăți de respirație, pneumonie, viruși, spunând că poate fi luat chiar și de persoanele complet sănătoase care doresc doar să facă o curățare preventivă a plămânilor. El susține că este esențial pentru succesul tratamentului ca pacientul să nu mai fumeze (dacă este fumător). Chiar dacă nu o poate face complet, este bine să le reducă. Astfel, medicamentul „lui Dumnezeu” ar avea un efect mai puternic și mai rapid asupra plămânilor. ”

. Medicul sfătuiește să se consume amestecul în cauză până când corpul este complet vindecat.

El susține că nu există un termen stabilit, dar este bine să îl luați cel puțin 5 zile pentru a avea un efect de durată. Cu toate acestea, dacă pacientul are plămâni excesiv de contaminați, perioada de administrare trebuie să fie de cel puțin  de două ori  pe luna a câte 5 zile și, în cazurile severe, chiar mai lungă.

Sursa