Rețetă de casă pentru tuse și pneumonie: funcționează mai repede decât orice sirop pentru tuse

Majoritatea medicamentelor pentru tuse conțin dextrometorfan sau DXM. Este utilizat pe scară largă ca ingredient activ în multe medicamente pentru tuse și mulți oameni nu sunt conștienți de pericolele sale pentru sănătate.

De fapt, acest amestec este atât de periculos încât poate fi fatal pentru copii. Este una dintre cele mai frecvente cauze de deces de medicamente la copii, precum și nenumărate vizite la serviciul de urgență. Toți părinții ar trebui să fie conștienți de faptul că aproximativ 10% dintre copii nu au enzimele adecvate necesare pentru a metaboliza corect DXM, cu consecințe periculoase.

Potrivit FDA, copiilor și sugarilor cu vârsta sub 2 ani nu li se vor administra medicamente pentru tuse și răceală fără prescripție medicală, deoarece pot apărea efecte secundare grave și care pot pune viața în pericol. Ingredientele utilizate în rețeta noastră sunt simple, ieftine, ușor disponibile și complet naturale. Aceste ingrediente obișnuite, cum ar fi mierea și cimbru, funcționează în sinergie pentru a crea un remediu puternic pentru tuse, curgerea nasului și pneumonie.

Cimbrul, de exemplu, relaxează mușchii bronhiilor și traheei, ajutând la deschiderea căilor respiratorii. Ghimbirul, pe de altă parte, este un puternic antiinflamator și expectorant. Curcuma este, de asemenea, extrem de benefică. De fapt, utilizarea turmericului pentru tuse este unul dintre cele mai populare remedii casnice pentru tuse. Proprietățile sale antibacteriene și antivirale sunt cel mai bun tratament pentru tuse și răceli. Iar mierea va ajuta la calmarea durerilor de gât la fel ca un inhibitor eficient al tusei.

Compoziția produsului:

1 plic de ceai verde, 1/3 linguriță cimbru, 1/2 linguriță rădăcină de ghimbir (proaspăt rasă), 1/2 lingurita turmeric, 2 lingurite miere cruda, suc de la o jumătate de lămâie (sau 1 picătură de ulei esențial de lămâie).

Pregătire:

Așezați plicurile de ceai de cimbru, ghimbir și turmeric într-o ceașcă mare de apă clocotită. Lăsați-l la infuzat câteva minute. După ce se răcește puțin adăugați miere și suc de lămâie. Bea și bucură-te!

Sursă