Reţeta care previne cancerul și lupta impotriva bolii.

Reţeta care previne cancerul și lupta impotriva bolii.

1) 1/2 sau 1 kg de miere de albine

2) 2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Vera

3) 3 linguri de Cognac, Whisky sau Ţuică (ca dilatator)

Se şterge praful de pe frunze şi se îndepărtează spinii. Apoi, planta se taie în bucăţi mici. Astfel tăiată, planta, împreună cu celelalte elemente, se introduce într-un mixer şi se mixează până se face o pastă vâscoasă. Aşa se poate deja întrebuinţa. Se poate pune în frigider sau lăsa afară, după dorinţa fiecăruia.

NU TREBUIE SĂ SE SCOATĂ PARTEA EXTERIOARĂ A FRUNZEI ŞI NICI SĂ NU SE TREACĂ PRIN SITĂ ACEST REMEDIU!!!

Călugărul Romano ne dă sfatul că trebuie luată1 lingură mare de trei ori pe zi, cu 15 minute înainte de fiecare masă.

Această cură trebuie să dureze cel puţin zece zile şi numai dacă analizele arată că nu aţi avut rezultatul scontat, se mai poate repeta încă de patru ori, până la remiterea totală. Pot apărea abcese ale pielii, dar acest fapt este un simptom bun şi nu trebuie să ne îngrijorăm.

Dacă după prima parte a tratamentului (zece zile) nu se văd rezultatele dorite, să repetăm tratamentul, după ce s-au făcut investigaţiile necesare ca să vedem dacă tumoarea nu a cedat, să mai facem încă patru tratamente (a câte zece zile), până la vindecarea totală.

De şase ani, călugărul a folosit acest remediu, gratuit, cu rezultate optime. A tratat zeci de persoane din Belen şi împrejurimi. El zice că nu doar tratează Cancerul, ci îl şi previne.

Tratează cancerul de piele, de creier, de plămâni, de prostată, leucemia. De asemenea, povesteşte că a tratat o călugăriţă tânără, de numai 29 de ani, bolnavă de scleroză.

Acest domn a publicat ceea ce a scris mai sus, ca o mulţumire pentru viaţă, deşi i se dăduse doar câteva zile de trăit.

Aş vrea să menţionez (nu eu, ci cel care scrie articolul) că nu se tratează doar cancerul, ci este şi un restaurator al celulelor naturale şi întăreşte sistemul imunitar.

Sursa