Preot din Constanta, amenda de 20.000 de lei dupa ce a lasat mai multi batrani in biserica

Un preot de la o biserica din Constanta a fost amendat, astazi, cu 20.000 de lei, dupa ce a permis accesul mai multor batrani in interiorul bisericii si a tinut o slujba.

Preotul ar fi tinut Sfanta Liturghie in duminica din Postul Mare, iar mai multi batrani ar fi venit la slujba, chiar daca acest lucru este interzis prin ordonanta militara.

Drept urmare, un echipaj al Politiei Locale a ajuns la biserica, iar cand i-au vazut pe batrani in interior, l-au amendat pe preotul care le-a permis accesul.

„Organele Statului Politist in actiune: 20.000 lei amenda pentru un preot care nu respecta ordonantele militare care trimit iobagii la munca in Germania, permit activitatea din supermarketuri, dar nu permit Sf. Liturghie in duminica din Postul Mare. Obisnuiti-va cu acest tip de dialog:

– Mi-a murit si mie sotul; sa nu-l pomenesc, domnule?!

– NU AVETI VOIE, DOAMNA!”, a scris Iulian Capsali intr-o postare pe Facebook.

De asemenea, cel care a postat imaginile pe Facebook a explicat ca totul s-ar fi intamplat la Biserica ‘Sf. Mina’ din Constanta, insa din imagini nu reiese acest lucru.

Organele Statului Polițist în acțiune: 20.000 lei amendă pentru un preot ce nu respectă ordonanțele militare care trimit iobagii la muncă în Germania, permit activitatea din supermarketuri, dar nu permit Sf. Liturghie în duminica din Postul Mare.

Obișnuiți-vă cu acest tip de dialog:

– Mi-a murit și mie soțul; să nu-l pomenesc, domnule?!
– NU AVEȚI VOIE, DOAMNĂ!

Biserica Sf. Ioan din Rm. Vâlcea – Pr. Nicolae Proteasa

Preluat: fabricatinromania.info