Poliţia a răspuns la cea mai arzătoare întrebare: „Poţi merge de Paşte în vizită la rude?”

Poliţia Romana le răspunde romanilor la orice întrebare legată de coronavirus şi de perioada în care aceştia trebuie să stea în casă. Cele mai multe întrebări sunt legate de vizitele la rude sau de cum se poate ieşi pe domeniul public.

Se apropie ziua de Paşte şi romanii încep să pună tot mai multe întrebări legate de perioada sărbătorilor. În acest context, Poliţia Romană a publicat un nou mesaj prin care prezintă precizări legate de vizitele la părinţi în ziua de Paşte pentru a duce alimente sau pentru a petrece alături de ei.

Ce transmite Poliţia Romană

„Mult nu mai este şi o să urmeze întrebări de genul:

* Pot merge la părinţi să le duc produse pentru masa de Paşte?”, îşi pun poliţiştii întrebarea care stă pe buzele multora.

„Desigur. Conform ordonanţei militare trebuie să ai asupra ta cartea de identitate şi declaraţia pe propria răspundere, în care bifezi punctul 4, motive justificate, precum asistenta persoanelor vârstnice, bolnave.

Dar nu uita că aici nu sunt incluse vizitele în ziua de Paşte”, este răspunsul scris pe pagina oficială de Facebook, de Poliţia Romană.

Preluat: hoprea.ro