Paracetamol pentru uz extern – rezultate impresionante pentru pielea inflamată și părul cu probleme

1. Îngrijirea părului

Luați 3 comprimate de Paracetamol și zdrobiți-le într-o pulbere. Adăugați-le în șampon. Dar nu la întreaga cantitate, ci doar la cat folosești pentru spălare. Frecați bine amestecul rezultat. Abia după o lună mătreața va dispărea și părul va deveni frumos și sănătos. Amestecul de paracetamol va ajuta și la părul fragil. Rezultatul aplicației merită cu adevărat.

2. Îngrijirea pielii

Medicii au dovedit că paracetamolul are un efect calmant asupra pielii inflamate și iritate. Pastilele albe te vor ajuta să scapi de acnee. Pentru a face acest lucru, zdrobiți 5 comprimate de Paracetamol și amestecați-le cu 150 ml de apă fiartă caldă. Pasta rezultată se aplică direct pe cosuri sau se folosește ca scrub pentru curățarea punctelor negre.

3. Îngrijirea plantelor

O mare importanță în viața plantelor este cea mai simplă etilenă de hidrocarburi nesaturate. Este un hormon la plante a cărui deficiență poate duce la moartea lor. Paracetamolul contribuie la producerea etilenei de carbon. De asemenea, va ajuta la distrugerea bacteriilor dăunătoare.

În acest scop, este necesar să zdrobiți 4 comprimate de Paracetamol și să le puneți într-un litru și jumătate de apă. Pulverizați regulat plantele cu acest amestec și veți fi plăcut surprinși.

Sfat bonus

Petele de pe țesuturile albe sunt decolorate prin aplicarea unui amestec de 2 comprimate de paracetamol zdrobite, pre-dizolvate în puțină apă. Aplicați pasta rezultată pe pată. Se lasă să se usuce și se introduce în mașina de spălat. Curățenia perfectă este garantată.

Sursa