Păr des în doar o lună care crește foarte repede

Pudra de muștar este cunoscută de mult timp ca un excelent stimulent pentru creșterea părului. În plus, absoarbe excesul de grăsime, îmbunătățește circulația sângelui în piele și reglează activitatea glandelor sebacee.

Cu toate acestea, trebuie folosit în mod corespunzător pentru a nu usca scalpul, a preveni mătreața și a face părul fragil. Dacă sunteți predispus la alergii sau la piele sensibilă, atunci ar trebui să utilizați muștar cu precauție extremă. În acest caz, este mai bine să adăugați ulei de măsline sau migdale, gălbenuș de ou, chefir.

Ingrediente necesare:

  • 2 linguri . muștar pudră
  • 2 linguri. apa fierbinte
  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri. ulei de măsline sau orice alt ulei
  • 2 linguri. zahăr

Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele până la omogenizare. Masca pentru creșterea părului cu muștar și zahăr poate fi preparată fără gălbenuș de ou, dacă nu vă place mirosul lui. Poate fi înlocuit cu miere.

Utilizare:
Aplicați masca, despărțind părul, deoarece ar trebui să acționeze asupra scalpului și rădăcinilor părului. În același timp, încercați să evitați să o puneți pe vârfurile părului. După aplicare, pune-ți o pălărie și apoi înfășoară-ți capul într-un prosop de baie sau eșarfă.

Lăsați masca să acționeze între 15 minute și 1 oră. Când faci această mască pentru prima dată, asigură-te că o lași cel puțin 15 minute, chiar dacă ai bani pe cap. Acest timp scurt nu vă va răni, dar veți începe treptat să vă obișnuiți și veți putea ține masca timp de 30 de minute sau mai mult, ceea ce este mult mai eficient.

Aplicați ulei la vârfurile părului, deoarece masca le poate usca în continuare. Faceți această mască de păr o dată pe săptămână. Daca parul tau este foarte gras, atunci o poti face de 2 ori pe saptamana, va ajuta la reducerea secretiei de sebum. Cursul general trebuie să fie de minim 1 lună.

Ca urmare a aplicării acestei măști, părul tău va începe să crească mai repede. Va deveni gros și mătăsos. Se va unsa mai încet, astfel încât să nu fie nevoie să-l spălați atât de des.

Sursa