Ouăle nu pot fi păstrate în ușa frigiderului și nici laptele. Cum trebuie păstrate corect lactatele.

Dr. Evgeny komarovsky a vorbit despre cum să depozitați în mod corespunzător ouăle și produsele lactate și, de asemenea, a subliniat cele mai frecvente greșeli atunci când utilizați frigiserul.

Laptele

  • Laptele trebuie păstrat la o temperatură care nu depășește 5 °C. Prin urmare, nu îl așezați niciodată pe ușă – nu numai că temperatura este mai ridicată acolo decât alte compoartimente, ci și de fiecare dată deschideți acest loc căldura din cameră pătrunde în acest loc. Dacă laptele este păstrat în frigider mai mult de o săptămână, atunci îl puteți arunca în siguranță.

Brânza

  • Brânzeturile tari bine învelite pot fi păstrate până la 3-4 săptămâni. Nu sunt atât de sensibili la condițiile de temperatură, așa că pot fi lăsați în orice loc convenabil.

Iaurt

  • Chiar dacă iaurtul este în ambalajul său original și mai este mult timp până la sfârșitul perioadei de vânzare, trebuie să îl consumați în termen de o săptămână de la data cumpărării. Cel mai bine este să-l depozitați lângă caș.

Ouă

  • Ouăle trebuie păstrate în cea mai rece parte a frigiderului, deci nu trebuie lăsate în ușă. Cel mai bine este să le puneți direct în ambalajul original în cel mai rece loc – mai aproape de peretele din spate sau de raftul superior, în funcție de tipul de frigider. Ouăle pot fi păstrate cel mul 3 săptămâni.

Sursă