O tânără a trimis SMS-uri tatălui ei decedat: răspunsul primit după 4 ani

O tânără de 23 de ani din statul american Arkansas şi-a pierdut în urmă cu patru ani tatăl. Pentru a-şi alina durerea provocată de pierderea lui, îi trimitea SMS-uri pe vechiul lui număr. Numai că săptămâna trecută, tânăra a avut parte de o mare surpriză: a primit un răspuns.

Chastity Patterson, în vârstă de 23 de ani, din Newport, Arkansas (SUA), şi-a pierdut tatăl într-un accident auto. Copleşită de pierderea tatălui ei, tânăra a trimis zilnic câte un SMS pe numărul de telefon al părintelui său, ca şi cum acesta încă trăia, povestindu-i ce mai e nou în viaţa ei, scrie The New York Post.  Cu o seară înainte de a patra comemorare a morţii tatălui ei, Chastity a trimis încă un SMS. „Hei, tată, eu sunt. Mâine va fi din nou o zi grea!”, a scris ea. Nu se aştepta să primească un răspuns.   „Bună, dragă, nu sunt tatăl tău, dar am primit toate mesajele tale timp de patru ani. Am citit mesajele tale dimineaţa. Numele meu este Brad şi mi-am pierdut fiica într-un accident de maşină în august 2014, iar mesajele tale m-au ţinut în viaţă. Când îmi scrii, ştiu că e un semn de la Dumnezeu”, i-a scris bărbatul care primise din greşeală toate SMS-urile.

„Îmi pare rău că ai pierdut pe cineva drag, dar te-am ascultat de-a lungul anilor şi te-am urmărit cum ai crescut şi ai trecut prin mai multe decât oricine. Am vrut să-ţi răspund, în timp, dar n-am vrut să te rănesc”, a mai scris omul care a numit-o pe Chastity „îngerul” lui după ce el şi-a pierdut fiica.   „Eşti o femeie extraordinară şi îmi doresc ca fiica mea să fi devenit femeia care eşti tu acum, cu ajutorul mesajelor tale din fiecare zi mi-ai amintit că există Dumnezeu şi că nu e vina lui că fetiţa mea s-a dus”, a scris el.   „El mi te-a trimis, îngerul meu, ştiam că ziua asta va veni. Totul va fi bine, în fiecare zi străluceşti în lumina Domnului. Îmi pare rău că a trebuit să treci prin asta, dar dacă te face să te simţi mai bine, sunt foarte mândru de tine”, a încheiat Brad.

Sursa: Adevarul.ro