O pacientă de la Spitalul din Suceva rupe tăcerea: Lumea moare din cauza medicilor! Ești ținut aici până nu mai poți!

O pacientă de la Spitalul din Suceava rupe tăcerea și vorbește despre modul în care cadrele medicale au grijă de bolnavii din spital. Femeia în vârstă de 48 de ani se plânge că nu primește medicamentele la timp, mâncarea este puțină, iar medicii nu le acordă atenție bolnavilor.

Laura Pîrlog a făcut public pe contul de Facebook înregistrearea cu pacienta în cauză.

”Situația nu e prea bună. Mâncarea se dă foarte târziu, la 11:20 a fost micul dejun. A fost puțină de brânză, o felie de parizer, două felii de pâine și o ceașcă de ceai. Aseară am mâncat ultima dată la ora 18:00, o lingură de piure de cartofi și o chifteluță.

Apă nu avem, beau de la chiuvetă. Nu am de unde să iau. Măști nu ne dă. M-am dus eu și mi-am cerut pastilele. Am cerut o perfuzie și m-a refuzat. De dimineață cer și eu ceva să mă întărească, să mă țin pe picioare și n-am primit. Tot așa, că nu e personal. Țipă la tine direct. Eu m-am dus să cer pastilele, nu a venit nimeni. Cu chiu cu vai mi le-au dat. 

Ieri ne-au dat pastilele la 6:00, acum ni le-a dat la 2:00, mi-a zis să le iau pe toate trei deodată. Aici se moare din cauza lor, nu din cauza oamenilor. Omul vine cum vine. Ești ținut aici până nu mai poți. Când nu mai poți, îți pune ori aparatul de aer, ori te duce cine știe pe unde.

Spitalul este echipat cu saci. Din donații. Am cerut o mască și normal că nu mi-a dat. Dacă se moare aici se moare din cauza lor.”, a declarat pacienta.

Preluat:antena3.ro