Numărul de suflet ne dezvăluie ce șanse avem în viață – Află care e NUMĂRUL TĂU DE SUFLET și ce semnificație are

Așa iți poți calcula numărul tău de suflet

Numerologii spun că este normal să știm cum să calculăm numărul de suflet. Iată o modalitate simplă: adunăm cele două cifre care alcătuiesc ziua de naștere, când data respectivă este formată din două numere, iar cifra obţinută se simplifică astfel.

De exemplu, dacă o persoană s-a născut la o dată de 21, în oricare lună a anului, iată cum calculăm numărul de suflet: 2+1=3

Numărul de suflet 1

În acest caz sunteţi o persoană norocoasă şi şansa vă însoţeşte.  Mereu sunteţi hotărâtă, perseverentă şi vreți să luaţi decizii  în cunoştinţă de cauză. Deseori, nu vă temeţi de greutăţile care vă întâmpină în mod neaşteptat. Preferaţi confortul, luxul şi  orice noutate care vă  poate  îmbunătăţi situaţia financiară. În relaţiile cu persoanele din anturaj sunteţi corecţi. Deveniţi severi doar atunci când o persoană din grupul vostru relațional este incorectă și egoistă.  

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de: 28, 37, 46, 55 şi 64 de ani.

Numărul de suflet 2

În acest caz sunteţi o persoană sensibilă, paşnică şi prietenoasă în relaţiile cu ceilalţi. Deseori, trebuie să faceți de două ori un lucru important, pentru că nu vă reușește la prima încercare. Vă displace monotonia şi căutaţi soluţii cât mai confortabile pentru  problemele de fiecare zi. Intimii apreciază la voi inspiraţia şi inventivitatea. În situaţiile fortuite, luaţi decizii rapide şi practice.  Totodată,  este bine că nu vă temeţi de obligaţiile suplimentare.

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de : 2o, 29, 38, 47, 56 şi 65 de ani.

Numărul de suflet 3

Dacă numărul vostru de suflet este 3 sunteţi o persoană ambiţioasă. Deseori vă displace să fiţi umilită de persoanele de decizie. Munciţi mult şi ştiţi cum să luptaţi pentru reuşita proiectelor voastre dificile. În dragoste, sunteţi apreciată pentru fidelitatea de care daţi dovadă faţă de partenerul de viaţă. De asemene, demnitatea este o calitate foarte apreciată de prietenii voștri de suflet.

Norocul vă surâde când  împliniți vârstele de : 21, 30, 39, 48, 57 și 66 de ani

Numărul de suflet 4

În astfel de situații, persoanele din anturaj apreciază răbdarea şi corectitudinea voastră. Deși sunteţi o persoană activă și harnică,  viaţa voastră nu este lipsită de griji deosebite şi de situații neprevăzute. Deseori, sunteţi o persoană criticată  pe nedrept, dar depăşiţi momentele dificile fără prea multe lacrimi. Chiar dacă sunteţi cheltuitoare, la momentul potrivit reuşiţi să fiţi foarte practică. La vârste înaintate vă bucuraţi de succese semnificative. 

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de: 22, 31, 40, 49, 58 şi 67 de ani.

Numărul de suflet 5

În acest caz, reflectaţi cu multă atenţie la problemele voastre majore; logica  este un atu cu care vă mândriţi. De asemenea, intuiţia vă scoate, deseori, din impas. Dincolo de aparenţe, sunteţi o persoană sensibilă. Vă displace izolarea şi răspundeţi bucuroasă invitaţiilor lansate de prieteni şi de rude. După vârsta de 30 de ani, șansa vă surâde şi vă puteţi revigora financiar destul de repede. În dragoste, vă puteţi considera o persoană norocoasă.

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de: 23, 32, 41,50, 59 şi 68 de ani.

Numărul de suflet 6

Sunteţi o persoană amabilă în relaţiile cu cei din jur. Vă place luxul şi obiectele de artă. Din păcate, cheltuiți mulți bani şi vă descurcaţi financiar cu ajutorul persoanelor care vă preţuiesc foarte mult. În acelaşi timp, şansa vă susţine când nu mai speraţi. Este bine să evitați munca fizică dură. De asemenea, este de bun augur să economisiți bani pentru perioadele grele din viață.

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de: 15, 24, 33, 42, 51 şi 69 de ani.

Numărul de suflet 7

Anturajul vă apreciază ca fiind o persoană sensibilă,  sentimentală,  chiar fermecătoare şi pasionată de noutăţi. Pentru că aveţi atâtea calităţi, cei din jur vă apreciază şi vă invidiază în egală măsură. Deseori preferați independenţa personală și nu vă temeţi de schimbările neprevăzute. Uneori vă atrag enigmele din anturajul vostru. Este firesc să nu luați decizii pripite.

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de :16, 25, 34, 43, 52 şi 61 de ani.

Numărul de suflet 8

Numerologii apreciază acest număr deoarece se dovedește a fi un număr al încrederii și al hotărârii. Deseori vi se apreciază vigoarea și curajul deosebit. În viața cotidiană puteţi îmbrăţişa o serie de profesii:veţi fi un bun politician, un finanţist, om de ştiinţă sau  jurnalist fără probleme. Deseori treceţi de la o stare de euforie la una de nelinişte. Este bine să vă respectați partenerii de viață și de afaceri. Chiar dacă nu  vă prieşte singurătatea, ocoliţi anturajul persoanelor ipocrite, care trişează cu uşurinţă.

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de: 17, 26, 35, 44, 53şi 62 de ani.

Numărul de suflet 9

Persoanele din anturaj vă apreciază proiectele și  stilul de viață. Deseori sunteţi un exemplu pentru aceste persoane. Vă caracterizează curajul, ambiţia, pasiunea pentru studiu, optimismul și spiritul practic. Şi calităţile voastre nu se opresc aici. Discreţia este o calitate în plus.  Numerologii vă recomandă să  nu vă grăbiți  și să vă învingeți cele 3 slăbiciuni principale: furia, agresivitatea și aroganța. Este bine să evitați anturajul persoanelor curioase  şi critice, care se amestecă în treburile voastre personale. Fiți prudenți, deoarece sunteți predispuși la accidente și la neplăceri cauzate de foc și electricitate.

Norocul vă surâde când împliniți vârstele de:9, 18, 27, 36, 45, 54 şi 63 de ani.