Miere, lămâie și pătrunjel pentru o detoxifiere rapidă și un metabolism bun. Iată cum se utilizează

Patrunjelul este un produs natural care ajuta la eliminarea in mod eficient a toxinelor din organism. In combinatie cu miere si lamaie, devine un instrument puternic pentru detoxifierea organismului.

Amestecul de lamaie si miere este o metoda geniala prin care va accelerati metabolismul si grabiti arderea depozitelor adipoase. Lamaia contine cantitati generoase de vitamina C, precum si de proteine necesare pentru refacerea nivelului de energie. In plus, imbunatateste digestia si combate tulburarile digestive care va impiedica sa slabiti.

Mierea este o sursa excelenta de antioxidanti si zaharuri naturale care se absorb lent in sange. Organismul transforma aceste zaharuri in energie necesara pentru arderea caloriilor si nu in grasime.

Impreuna, lamaia si mierea suprima poftele alimentare si va ajuta sa dobandesti rapid senzatia de satietate, in timp ce vitaminele A, B, C, D si K din compozitie contribuie la detoxifierea eficienta a organismului.

Iata cum puteti utiliza procedura la domiciliu:

Produse necesare:

-1/4 ceasca suc de patrunjel
-1/2 cana apa
-suc proaspat stors de la 1 lamaie
-miere dupa gust

Metoda de preparare:

Se pun toate ingredientele intr-un blender. Bateti-le bine pentru a obtine un amestec omogen. Se toarna bautura intr-un vas separat si se consuma. Repetati acest proces in fiecare zi timp de 2 saptamani, pentru a purifica organismul de toxine.

Sursa