Medicul Adina Alberts a dezvaluit ce medicamente trebuie administrate pentru COVID-19

În vârstă de 51 de ani, Adina Alberts a a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 1996 și a lucrat timp de nouă ani la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” din București, sub îndrumarea profesorului doctor Ioan Lascăr.

În urmă cu doar câteva zile, doctorul Adina Alberts a postat pe Facebook un mesaj atât pentru medicii de familie, cât și pentru persoanele care au făcut sau vor face COVID-19. Soția lui Viorel Cataramă a făcut publică o schemă de tratament despre care spune că este aprobată de mai mulți medici.

Dragi colegi, medici de familie! Mă adresez dumneavoastră în mod special acum, pentru că pe umerii dumneavoastră va cădea, în curând, greul acestei pandemii! Trebuie să gestionați prin telefon mii de situații medicale. Trebuie să oferiți explicații, să dați rețete, să acordați atenție și grijă tuturor celor care, din nefericire, se vor infecta cu SARS-CoV-2. Și nu vor fi puțini! Este multă muncă. Trebuie să aveți disponibilitate pentru a spune mereu prezent. Linia întăi se muta încet, încet către dumneavoastră, în cabinetele și pe telefoanele sau laptopurile dumneavoastră. Fac un apel la toleranță și înțelegere. Ca de obicei, eu încerc să ajut! De aceea voi posta mai jos schema clasică de tratament în cazul în care cetățenii au neșansa de a fi testăți pozitiv la SARS-CoV-2. Subliniez, aceste medicamente trebuie luate la indicația medicului dumneavoastră. Marea majoritate a medicilor de familie sunt de acord cu această schemă de tratament”, și-a început doctorul Adina Alberts mesajul.

Articol preluat de pe Protv.ro