Mărturisirea lui Florin Busuioc. „Mi-am pus dorința să îmi treacă astea cinci coaste rupte în urma resuscitării”

Florin Busuioc, Busu cum îl știu telespectatorii pe prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV, a vorbit din nou despre perioada dificilă prin care a trecut. 

Florin Busuioc a fost invitat miercuri, 9 ianuarie 2019, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a făcut declarații despre perioada grea pe care a avut-o după infarct. Prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV a afirmat că are dureri din cauza coastelor rupte în urma resuscitării. 


„Mi-am pus dorința să-mi treacă coastele astea rupte care mă cam enervează și nu mă lasă să respir cum trebuie. Am vreo 5 coaste rupte în urma resuscitării. Bogdan Talajman este artizanul acestor coaste rupte, însă foarte bine a făcut pentru că practic el m-a salvat și îi sunt recunoscător. Dacă îmi trec coastele după aia pot să vorbesc și despre teatru și despre revenirea dimineața la știri. Deocamdată am revenit seara. 
Eu dacă sfătuiesc pe cineva acum să nu fumeze și să trăiască mai în echilibru, nu o să mă asculte nimeni. Sfaturile bune pe care le dă cineva nu sunt luate în seamă. Trebuie să treci prin așa ceva ca să iei în seamă. Nici eu nu aș fi luat în seamă. Trebuie să am grijă de mine pentru că trebuie să am grijă de fete”, a precizat Busu. 

Articol preluat de pe Libertatea.ro