Kefir și sfeclă roșie: Pierderea a 5 kilograme în 7 zile!

Tânjești după o linie perfect subțire? Exercitarea și valoarea în sala de gimnastică sau alergarea îți vor da pielea de găină și nu ai prea mult timp pentru asta?

Trebuie să pierzi rapid kilogramele în plus pentru a-ți umple pantalonii preferați? Dacă doriți să vă simțiți bine din nou și doriți să pierdeți o parte din aceste kilograme, avem o soluție unică pentru dvs, care combină două componente. Este o soluție revoluționară și simplă pentru a scăpa eficient de grăsimi și a reveni în formă. Tot ce aveți nevoie este o băutură pentru care vă vom oferi o rețetă pentru astăzi.

Curăță timp de 7 zile

Un avantaj imens al băuturii al băuturii este și faptul că vă va scăpa complet și în scurt timp corpul de substanțe nocive și vă va curăța minunat.

Corpul nu va fi extrem de împovărat de substanțe chimice și mișcări excesive, dimpotrivă.

Prin consumul regulat al băuturii, care constă din ingrediente naturale și active, scapă de tot răul, într-o singură săptămână. Desigur, este recomandat să continuați consumul pentru a maximiza rezultatul. Și ce substanțe sunt implicate?

Slabă combinație

Combinația de substanțe care pot face minuni cu corpul nostru este cu adevărat grozavă. Kefirul în combinație cu sfecla roșie sunt în prezent produse foarte accesibile, al căror efect secundar este de a ajuta corpul să piardă în greutate.

Vă va scăpa de toxine și vă va ușura corpul de kilograme în plus. Dacă tot încerci să slăbești, dar într-un mod miraculos ești oprit și nu mai poți merge mai departe, această băutură va fi ideală pentru tine.

Faceți un smoothie

La început, poate fi un pic drastic pentru tine, deoarece în primele trei de astăzi va trebui să mănânci doar 1,5 sfeclă fiartă, 1,5 litri de chefir cu conținut scăzut de grăsimi și să bei 2 litri de apă. Apa este foarte importantă, deoarece va elimina toxinele din organism.

Împărțiți această cantitate în aproximativ 6 porți în fiecare zi. Este ideal să puneți totul într-un blender și să creați un smoothie, pe care apoi îl puteți adăuga carne, pește sau citrice în meniu. Dacă suferiți de probleme de sănătate ( ficat, stomac, rinichi ), asigurați-vă că consultați un medic

Sursa