Învață să bei apă pe stomacul gol pentru o viață mai sănătoasă

Organismul nu poate supraviețui fără apă, fiind și o soluție pentru o digestie sănătoasă.

Știați însă că, consumul de apă pe stomacul gol poate vindeca multe afecțiuni cum ar fi obezitatea, constipația, boli ale rinichilor și boli uterine?

Consumul de apă pe stomacul gol este benefic și pentru problemele de inimă, dureri de cap, diabet, gastrita. Apa, consumată dimineața pe stomacul gol, poate trata și durerile de gât și infecțiile la ureche.

Întrucât beneficiile consumului de apă pe stomacul gol au fost demonstrate științific, în Japonia acesta este primul lucru pe care oamenii îl fac atunci când se trezesc dimineața.

  1. Îndată ce vă treziți dimineața, beți 160 ml de apa. Dacă este prea multă apă pentru voi, consumați la început mai putina apă și începeți sa creșteți cantitatea pe parcurs.

2. Spălați-vă apoi pe dinți și după ce v-ați făcut igiena orală așteptați 45 de minute înainte de a mai bea sau manca ceva.

3. După ce s-au scurs cele 45 de minute, puteți să serviți micul dejun.

4. După ce ați luat micul dejun se recomandă să nu mai mâncați nimic altceva în următoarele 2 ore.

Dacă veți face din cele 4 puncte de mai sus un obicei, fiți siguri că veți reuși să vă vindecați de mai multe boli. Ultimele cercetări arată că prin consumul apei pe stomacul gol dimineața, vă puteți ameliora următoarele probleme:

Artrita – în numai 3 zile după ce ați început procesul

Constipație – 10 zile

Probleme gastrice – 10 zile

Tensiune arteriala crescută – 30 de zile