In doliu Petre Roman, în stare de ȘOC! Vestea DECESULUI a căzut ca un TRĂSNET

Politicianul Bogdan Niculescu Duvăz a murit, sâmbătă, la vârsta de 70 de ani. Anunțul a fost făcut pe Facebook de fostul social-democrat Gabriel Ispas, în prezent membru al Pro România.

”În această seară, Bogdan Niculescu-Duvăz ne-a părăsit! A plecat într-o lume mai bună, în care să își arate sufletul mare… Drum bun, prieten drag! Mergi liniștit acolo sus, printre stele…”, a scris Ispas pe Facebook.

Bogdan Niculescu Duvăz a a intrat în politică în 1990, a fost secretar al Frontului Salvării Naţionale și a fost membru al Consiliului Provizoriu de Uniune Naţională.

A fost ministru în Guvernele Petre Roman, Victor Ciorbea şi Adrian Năstase.

Printre cei care l-au cunoscut pe Duvăz, se numără și Petre Roman. Fostul premier a spus câteva cuvinte despre regretatul politician.

„A făcut parte din Guvernul care a fost învestit de Parlament. Era ministrul Tineretului și Sportului. A fost un participant la Revoluție și a devenit aproape în mod natural un om politic cu clasă. Era un om inteligent, un om pregătit, arhitect bun de meserie. Un om subtil în analizele politice. În înfruntarea care s-a declanșat în FSN între ceea ce se numește aripa reformistă și aripa conservatoare, el a urmat calea împreună cu mine și cu grupul binecunoscut, calea care a condus la formarea PD”, a afirmat Petre Roman la România TV, scrie cancan.ro.