Ilie Năstase a cerut-o de soţie pe Ioana Simion cu cu un inel de 15.000 de euro.

Pentru Ilie Năstase și iubita lui, Ioana Simion, în 2019 sună clopotele de nuntă. Fostul tenismen și-a cerut partenera de viață de soție, și nu oricum! Ioana a fost surprinsă cu un inel de zile mari, pe cât de superb pe atât de scump, și cum să nu spui „Da” din toată inima atunci când bijuteria minune îți surâde din cutie.

Ilie Năstase nu renunță la vechile obiceiuri! Fostul mare tenismen nu se dezminte și a decis să pășească din nou în fața altarului, că poate a cincea oară este cu noroc. Aceasta urmează să se căsătorească la 72 de ani cu actuala lui iubită, Ioana Simion, care este cu 29 de ani mai tânără, iar pentru marele eveniment „Nasty” s-a pregătit așa cum se cuvine.

După doar 5 luni de relație, inima lui Ilie Năstase a fost deplin cucerită de bruneta Ioana,care are experiență cu numele mari din lumea mondenă autohtonă, după ce a bifat și o idilă cu omul de afaceri Nick Rădoi. Nunta urmează să fie stabilită ori pe 8 august 2019, la un an distanţă de la ziua în care cei doi s-au cunoscut la mare, ori în data de 19 iunie, ziua de naștere a tenismenului…mai multe