HOROSCOP săptămâna 24-30 iunie 2019. Lună plină.

Rac

Este rost de calatorii la inceputul saptamanii, de dialog cu persoane aflate in strainatate, dar si de implicare in studii si cercetari diverse. Este posibil ca din cauza copiilor sau persoanei iubite sa intampini neplaceri in realizarea planurilor tale de calatorie sau de studii. Asculta si parerile celorlalti, iar apoi gandeste-te pe indelete si compara cu opiniile tale. In plan profesional se vor evidentia neplaceri serioase, in mod special acelea care treneaza de multa vreme. Sunt sanse sa lamuresti lucrurile in relatiile cu sefii si autoritatile, insa evita fortarea notei. Imaginea ta publica si pozitia socio-profesionala pot fi compromise. Relatiile cu prietenii si sustinatorii se vor remodela cumva, chiar si prin finalul unora dintre ele.

Leu

Multe dintre conceptiile tale se vor modifica de-a lungul acestei saptamani. Probabil ca in urma dialogului cu oameni deosebiti sau lecturand o carte, te vei hotari sa abordezi cu totul altfel viata, relatiile cu ceilalti si evenimentele in care esti implicat. Totusi, conlcuziile la care vei ajunge iti pot crea un disconfort emotional. Focuseaza-te pe partea plina a paharului si invata din aspectele neplacute. Calatorii in strainatate, dialoguri cu persoane straine, planuri de studii si documentare. A doua parte a saptamanii evidentieaza segmentul profesional printr-un final de etapa. Se recomanda prudenta la relatiile cu sefii si autoritatile.

Fecioara

La inceputul saptamanii apar niscai chestiuni parteneriale, pe care le poti solutiona foarte bine daca esti deschis la cooperare si progres. Segmentul financiar se remarca prin cheltuieli majore alaturi de partenerul de viata, de rude sau de colaboratori. Ceva legat de locul de munca, probabil salarizarea sau conditiile de munca, iti vor rasturna planurile financiare. Se recomanda prudenta intrucat exista vulnerabilizare pe tot ce castigi din munca proprie si pe tot ce inseamna bani si bunuri comune cu altii. Este nevoie sa-ti remodelezi sistemul valorilor morale si spirituale dupa care iti ghidezi viata si asta se va produce, chiar si partial, la finalul perioadei analizate.

Balanta

Incepi saptamana cu activitati de rutina la serviciu. Se pare ca traversam o perioada in care ai mult de lucru, dar si plata aferenta compenseaza bine efortul depus. Insa, fii prudent in privinta cheltuielilor, pentru ca persista tendinta de a cheltui mult. Segmentul partenerial se anima prin reluarea unor discutii cu partenerul de viata. Sunt posibile separarea, divortul, si demersurile necesare acestora. Recomandabil este sa fii cat mai obiectiv si sa renunti la ceea ce nu iti mai este de folos. Toate relatiile parteneriale se afla in reconfigurari si putin probabil sa mai continue vreuna ca pana acum. In a doua parte a saptamanii se contureaza un final la capitolul financiar, sectiunea bani si bunuri comune cu altii.

Scorpion

Relatiile amoroase te preocupa mult, insa depinde numai de tine cum gestionezi lucrurile in acest segment. Tendinta este de a te rataci in detalii neimportante. Concentreaza-te pe ceea ce este util tie acum si pe ceea ce iti poate aduce beneficii in viitor. Dialoguri si activitati cu persoana iubita si cu copiii. La serviciu se anima atmosfera prin activitati diverse, sarcini de lucru urgente si prin reluarea unor discutii sau a unor activitati care au ramas cumva nerezolvate. Se recomanda prudenta pentru ca exista animozitati serioase printre colegi. Sanatatea este deficitara pe segmentele capului si pe segmentele sistemului renal. La finalul perioadei analizate se contureaza schimbari in plan partenerial. Surprize de proportii.

Sagetator

Segmentul domestic si relatiile cu membrii familiei sunt active in primele zile ale saptamanii. In umbra mocnesc conflicte, bine fiind sa fii prudent si sa eviti escaladarea situatiilor dificile. Lucrurile se vor lamuri peste ceva vreme. Relatiile amoroase si cele cu copiii sunt foarte importante acum, pentru ca se vor lamuri animozitati si se vor trasa directii noi. Prudenta, rabdare, toleranta! De acum incolo, lucrurile se vor desfasura cu totul altfel in plan sentimental. La serviciu se contureaza un final de etapa, fie prin rezolvarea unor sarcini de lucru, fie schimbari majore ale conditiilor de munca. Sanatatea este vulnerabila, deci ingrijeste-te corespunzator.

Capricorn

Calatorii pe distante scurte, dialoguri cu multe persoane din anturajul apropiat, demersuri personale si profesionale se intrezaresc la inceputul perioadei analizate. Evita sa vorbesti prea mult despre tine si despre planurile tale. Acasa, in familie apar schimbari importante, fie in spatiul locativ, fie in relatiile cu membrii familiei. Exista animozitati vechi, revin in discutie chestiuni patrimoniale si chiar se va vor discuta sistemul valorilor morale si spirituale abordate in familie. Prudenta si rabdare! Spre finalul saptamanii se contureaza aspecte sentimentale. O relatie amoroasa sau relatiile cu copiii isi vor schimba termenii si conditiile de desfasurare de acum incolo.

Varsator

Cheltuieli cotidiene, primesti bani, cadouri sau favoruri in primele zile ale saptamanii. Pe de alta parte, sunt posibile cheltuieli profesionale, pentru locul de munca sau pentru sefi si colegi. Se recomanda prudenta, deoarece in plan profesional exista conflicte deschise. Sunt posible discutii aprinse cu oficialitatile, situatii tesnionate la locul de munca, fiind sanse de a ti se deteriora imaginea publica sau pozitia in cadrul unui grup de lucru. Gandirea si comunicarea sunt viciate in intervalul 25 – 27 iunie, asa incat evita dialogurile ample si deciziile majore. Riscul de a gafa iremediabil este mare. Spre finele saptamanii apar discutii importante cu membrii familiei si cu neamurile. Final de capitol domestic.

Pesti

Incepi saptamana in forta, cu mult elan de a rezolva multe si marunte. Selecteaza prioritatile, traseaza planuri personale si profesionale pe termen lung, evitand sa te amesteci in treburile altora. Dinspre segmentul financiar se contureaza venituri din colaborari sau din partea partenerului de viata. Insa, informatiile privitoare la sumele care ti se cuvin sau la viitorul castigurilor tale sunt neplacute. Traversam o perioada in care fluctuatiile financiare sunt mari si povestea continua. Prudenta la cheltuieli si evita investitiile de anvergura! A doua parte a saptamanii evidentiaza calatorii pe distante scurte si relatii cu anturajul apropiat. Final pentru unele relatii.

Berbec

Ai nevoie de odihna si detasare de cotidian in prima parte a saptamanii. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca o consultatie medicala de rutina este binevenita. In intervalul 25 – 27 iunie esti solicitat destul de mult de catre ceilalti si de catre indatoririle pe care le ai. Dozeaza-ti eforturile si selecteaza prioritatile, intrucat vulnerabilizarile fizice si emotionale vor continua. Este posibil sa fii nevoit sa schimbi termenii si conditiile de desfasurare a unor relatii parteneriale. Prudenta si discernamant, pentru ca exista riscul sa emiti judecati de valoare false! In plan financiar se contureaza schimbari, fie prin modificari salariale nemultumitoare, fie prin modificari ale unor activitati profesionale care iti ingradesc mult libertatea de miscare.

Taur

Discutiile cu prietenii si cu persoanele influente din segmentul socio-profesional in care activezi sunt importante inca de la inceputul saptamanii. In mod special primesti informatii deosebite privitoare la imbunatatirea veniturilor si investitiilor tale. Totusi, discerne atent sfaturile primite, pentru ca unele depasesc nevoile tale actuale. Intervalul 25 – 27 iunie te predispune la izolare. Iti sunt favorizate meditatiile in locurile sfinte si legatura directa cu Divinitatea. Sanatatea este vulnerabila, astfel incat ar fi bine sa te ingrijesti corespunzator. A doua parte a perioadei analizate iti aduce o mare deschidere spre dezvoltare personala si spre remodelarea personalitatii. Finaluri clare pe multe planuri ale vietii!

Gemeni

Esti solicitat la locul de munca, pentru ca vei fi nevoit sa participi la dezbateri importante cu sefii, cu autoritatile sau sa participi la reuniuni importante in scop profesional. Alege-ti cu grija vorbele si gesturile, pentru ca exista riscul sa fii inteles gresit. Unii colegi iti pot pune bete in roate in activitatile profesionale pe care le desfasori. Relatiile cu prietenii se anima mult in perioada 25 – 27 iunie, dar multe dintre discutiile avute te vor pune serios pe ganduri. Evita sa te bazezi pe aceste persoane si pe spusele lor. Spre finele saptamanii se va accentua tendinta de a te izola de ceilalti si de forfota cotidiana. Se recomanda prudenta si in privinta sanatatii, intrucat sunt posibile neplaceri serioase.