Gigi Becali si-a deschis spital privat: ”Se ocupa de bolnavii de cancer. Totul este gratis!” Afla mai multe detalii

Gigi Becali și-a deschis spital privat pentru tratarea cancerului. Finanțatorul FCSB a investit peste 15 milioane de euro în proiect și susține că el este cel care plătește pentru tratamentele pacienților. Unitatea spitalicească se află în locul în care se aflau birourile FCSB, la Arcom.

Gigi Becali și-a deschis spital privat pentru tratarea cancerului

„Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea FCSB birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plătește. Bine, nu e pe gratis… Se plătește, dar plătesc eu…

E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”, a declarat Gigi Becali pentru site-ul cancan.ro.

Omul de afaceri a dezvăluit și ce planuri de viitor are în legătură cu unitatea spitalicească. „Am deja planul făcut. Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la Spitalul de arși, este gata să revină în țară și să lucreze la acest spital.

„Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect să-i readuc acasă pe medicii români care au plecat în străinătate! La fiecare consultație sau intervenție chirurgicală pe care o vor avea, un procent de 30% la sută din încasări se va întoarce direct în buzunarul lor.

Vor exista şi medici voluntari din cadrul bisericii, însă cei angajaţi vor avea salarii consistente, pornind de la 2.000 de euro pe lună”, a precizat Becali.