Ghimbirul înfășurat în pânză este capabil să îndepărteze în mod eficient mucusul din plămâni – vă spunem ce și cum să faceți

Credeți sau nu, ghimbirul poate ameliora rapid tusea și flegma.
Acest medicament natural eficient nu numai că nu are efecte secundare, dar, în același timp, întărește sistemul imunitar uman.

O tuse interferează cu viața deplină a unei persoane – distrage atenția de la muncă și scade stima de sine, deoarece îi irită pe ceilalți. În plus, nu poți dormi suficient, ceea ce te face să te simți obosit și copleșit toată ziua.

În ceea ce privește copiii cu imunitate scăzută, o tuse persistentă poate duce la dezvoltarea unor boli mai grave. În majoritatea cazurilor, medicii prescriu siropuri, ale căror formule chimice agresive distrug organele interne ale copilului și ale căror componente dextrometorfan și codeină provoacă dureri de cap, insomnie și chiar migrene.

O alternativă la medicamentele scumpe este probabil deja în frigider.

Înainte de a lua remediul, asigurați-vă că consultați medicul!

Remediu de casă pentru tuse

Vei avea nevoie:

  • Ghimbir proaspăt ras – 1 lingură
  • Mierea naturală
  • Ulei de masline
  • Făină

Cum se aplică:

Se amestecă toate alimentele. Aplicați amestecul pe un șervețel de in și înfășurați o fâșie de tifon în jurul său. Aplicați acest tifon pe piept sau pe spate. Atașați bine cu bandă adezivă. Adulții pot lăsa compresa peste noapte. Atenţie! Produsul poate provoca transpirații excesive.

Copiii sunt sfătuiți să păstreze compresa cu cel mult 3 ore înainte de culcare.

Cum functioneaza:

Strămoșii noștri, de mii de ani, au folosit ghimbirul și mierea ca remedii eficiente pentru a trata o varietate de afecțiuni, inclusiv tuse. În doar o noapte, puteți elimina mucusul și opri atacurile sufocante.

Sursa