De ce ar trebui să mănânci portocala cu miere la micul dejun

Este vorba despre amestecarea portocalei cu miere. Mai mult decât un mic dejun am putea spune că este un remediu casnic cu importante proprietăți medicinale.

 Dacă îl consumați în mod regulat, vă veți întări sistemul imunitar și veți preveni, în consecință, o serie de boli.

Combinând portocala cu mierea, sporim efectul „imunizant”. Așa cum am discutat de mai multe ori, mierea este un antibiotic puternic și un remediu casnic foarte potrivit pentru a combate infecțiile și inflamațiile.Pe de altă parte, acest preparat  vă va ajuta să vă ridicați nivelul de energie zilnic, obținând performanțe mai mari în fiecare zi.

Portocala cu miere te va ajuta să lupți împotriva durerilor în gât, tuse, gripă și alergii. Toate acestea datorită puterii sale antimicrobiene.

De aceea acest remediu este recomandat copiilor și bătrânilor, pentru a le întări apărarea.

Cu atât mai mult, dacă consumi portocală cu miere, pe stomacul gol, vei profita și mai bine de proprietățile sale medicinale

Luați o portocală, spălați-o bine și îndepărtați-i coaja, dacă lăsați coaja, va fi puțin amara, dar puteți lasă și coaja, numai dacă sunt portocale eco. Apoi tăiați-o în cuburi mici și adăugați-o într-un pahar înalt. Apoi adaugă o lingură bine încărcată cu miere. Dacă doriți, adăugați un vârf de scorțișoară.

Dacă consumati constant, veți vedea rezultate excelente, consolidându-vă sănătatea și a celor dragi.

Sursa