Curatarea intestinelor si eliminarea toxinelor cu mar, miere si seminţe .

Reţetă

Ingrediente:

• 1 pahar de apă

• 1 măr

• 1 lingură semințe de chia

• 1 lingura miere

• 1 lingură semințe de in măcinate.

Amestecă toate ingredientele și savurează băutura ta.

Notă: beți multă apă atunci când consumați alimente bogate în fibre. Pentru a vă menține scaunele normale și a corpul sănătos, mențineți-vă corpul hidratat!

Durerile de cap, oboseala, creșterea în greutate și nivelurile scăzute de energie sunt rezultatul toxinelor și otrăvurilor din organism cauzate de acumularea de mucus în colon, care este rezultatul alimentelor nedigerate, în special din carne.

Dacă decideți să vă curățați corpul cu fructe și legume, alegeți-le pe cele bogate în fibre și nutrienți. Merele, de exemplu, sunt bogate în fibre solubile, ceea ce vă va face să vă simțiți plini și să preveniți scaunele libere, în timp ce porțiunea insolubilă poate ameliora constipația.

Un alt aliment bogat în fibre care poate ajuta la curățarea colonului sunt semințele de in. Utilizarea lor va îmbunătăți absorbția nutrienților în intestine . Datorită conținutului lor de antioxidanți, pot ajuta la prevenirea bolilor de colon și la reducerea riscului de cancer, precum și la protejarea sistemului cardiovascular .. În plus, semințele de in sunt bogate în acizi grași omega-3 sănătoși.

Planta de chia promovează un tract digestiv sănătos datorită abundenței sale de fibre. Prin eliminarea toxinelor, corpul tău folosește semințe de chia pentru a absorbi substanțele nutritive esențiale. Consumând aceste semințe, vă veți simți plin mai mult timp, ceea ce va duce în cele din urmă la pierderea în greutate. De asemenea, conțin acizi grași omega-3, care pot îmbunătăți sănătatea cardiovasculară.

Sursa