Curatarea corpului cu apa fierbinte- amelioreaza problemele articulare,curata ficatul și ajută la slăbit.

Această metodă de curățare ameliorează problemele articulare (artroză, artrită) și vă permite să le oferiți flexibilitate, restabilește funcția vezicii biliare și curăță ficatul. Un mod delicat de a îndepărta treptat nisipul și pietrele de la rinichi și, de asemenea, face posibilă scăderea excesului de grăsime și readucerea greutății la normal.

Prezența unor senzații ușoare de durere arată că organismul tău răspunde corect la aceste manipulări și începe să elimine din organism substanțele dăunătoare acumulate: toxine și zgură.

În fiecare dimineață, 40 min. înainte de micul dejun (pe stomacul gol), trebuie să beți înghițituri foarte mici, un pahar de apă fiartă. Temperatura apei utilizate ar trebui să fie fierbinte, dar să nu cauzeze disconfort în cavitatea bucală.

După 6 luni de proceduri regulate, puteți scăpa treptat de durerea coloanei vertebrale, dacă există.

Curățarea generală a corpului prin metoda propusă, cu o atitudine serioasă față de aceasta și constă intr-o serie de exerciții simple:

Așezați-vă pe un scaun,  îndreptați-vă spatele și întindeți picioarele înainte.

Închide ochii și încearcă să simți senzațiile din corpul tău.

Cu înghițituri mici, beți încet apa fiartă pregătită anterior.

Puneți mâinile în jos, palmele în jos, pe picioarele întinse și, din nou, cu ochii închiși, concentrați-vă asupra corpului și simțiți senzațiile acestuia.

Așezați-vă cu fața în jos pe un covor pe podea, cu stomacul lipit de podea și ținând mâinile în jos, cu palmele în jos, aduceți-le la nivelul umerilor.

Ține-ți capul drept, sprijină-te pe bărbie și direcționează-ți privirea în față.

Ridicați capul cu o mișcare lină și lentă, arcuindu-vă spatele și rotind gâtul,  sa vedeți piciorul  stâng peste umărul drept. În timp ce ridicați capul, încercați să vă simțiți corpul, concentrându-vă pe glanda tiroidă, apoi pe coloana vertebrală la nivelul omoplaților și finalizați examinarea pe partea inferioară a spatelui. 

Coborâți ușor capul până la bărbie în poziția inițială, concentrându-vă în același timp atenția și senzațiile în părți ale corpului, dar în ordine inversă: partea inferioară a spatelui, coloana vertebrală și glanda tiroidă.

Apoi faceți același exercițiu, ridicându-vă capul și arcuindu-vă în partea stângă pentru a vedea călcâiul drept.

Ridicând capul și arcuindu-vă, trebuie să vă asigurați că coatele în mod constant, fără separare, stau pe covor.
Repetați exercițiul de 3 ori în fiecare direcție.

Acest exercițiu va ajuta apa pe care o beți să se deplaseze lin prin stomac și intestine. Mișcările netede vă vor permite să vă întindeți ușor, să întindeți coloana vertebrală.

După întreaga procedură, va exista o senzație de ușurință, elasticitate în mușchii întregului corp.

Sursa