Cum să-ți sculptezi abdomenul în 10 zile cu exerciții de pilates țintite

Pentru a avea un abdomen plat, nu este nevoie să petreci zile întregi în sală. Există câteva exerciții direcționate care ne ajută să obținem rezultate excelente dedicându-le câteva minute pe zi.

Acesta este cazul următoarele exerciții de pilates care sunt deosebit de eficiente pentru antrenarea mușchilor abdominali. Aceste exerciții ajută la tonificarea întregului corp, dar mai ales a mușchilor abdominali și a celor mai profunzi.

Pilates este o metodă de antrenament care te învață să devii conștient de corpul tău pentru a întări și a îmbunătăți fluiditatea și postura. Petreceți câteva minute pe zi făcând aceste exerciții pentru rezultate excelente în mai puțin de o lună.

Exercițiul 100 ( suta ). Întinde-te pe spate, ridică picioarele la 90 de grade, odihnește-ți spatele pe podea și du-ți brațele la șolduri. Inspirați și, pe măsură ce expirați, contractați mușchii abdominali, ridicați-vă corpul și mișcați brațele în sus și sus de 100 de ori. Nu uita să strângi și mușchii brațelor.

Atingerea degetelor de la picioare . Începând din aceeași poziție ca și în exercițiul anterior, îndoiți picioarele și aduceți-vă quads-ul perpendicular pe podea. Inspirați și expirați, in timp ce vă contractați mușchii abdominali, țineți spatele pe podea și atingeți podeaua cu vârful degetelor.

Abdominale inferior – superior. Întinde-te pe burtă, cu brațele și picioarele întinse. Contractați-vă mușchii abdominali și ridicați-vă trunchiul și picioarele în același timp, aducând genunchii până la piept. Apoi întindeți brațele și picioarele până când atingi podeaua, apoi repetați exercițiul.

Roll-up. Întinde-te pe burtă, cu picioarele întinse și cu brațele drepte deasupra capului. Contractați mușchii abdominali și ridicați-vă corpul pentru a vă așeza. apoi repetați exercițiul în sens invers, sprijinindu-vă încet spatele pe podea.

Scândura piramidală. Pornind de la poziția clasică de scândura, cu corpul și picioarele aliniate, ridicați fesele pentru a forma o piramidă și apoi reveniți la poziția inițială. Țineți poziția timp de cel puțin 3 secunde.

Sursa