Cum să scapi de tartru și să îți albești dinții în doar 4 minute!

Dinții sunt de o mare importanță pentru sănătatea noastră. Pe lângă faptul că ei trebuie să fie sănătoși, trebuie să fie și frumoși. Zâmbetul înfrumusețează orice persoană. De aceea dinții trebuie să arate impecabil.

O linguriță de bicarbonat de sodiu și o priză de sare îndepărtează foarte bine stratul gri de pe dinți. Ei se pot albi cu câteva nuanțe mai mult. Pentru a albi zâmbetul, înmuiați în apă periuța de dinți și aplicați pe ea compoziția preparată.

Apoi spălați-vă pur și simplu pe dinți și clătiți gura. Bicarbonatul de sodiu nu dăunează cavității bucale, dar nu se recomandă să exagerați cu acest produs.

Gel de aloe vera
Într-un pahar cu apă adăugați 0.5 pahare de bicarbonat de sodiu, 1 linguriță de gel de aloe vera, 10 picături de ulei esențial de lămâie și 4 lingurițe de glicerină vegetală.

Amestecați foarte bine și turnați compoziția într-un recipient pentru păstrare. Folosiți acest remediu în fiecare zi și veți uita pentru totdeauna de depuneri de calcar și pietre!

Coaja de portocale
O metodă rapidă și ușoară este curățarea dinților cu coajă de portocale. Pentru a îndepărta depunerile de pe dinți, frecați-i cu coajă de portocale, după care mai țineți-0 în gură încă 10 minute.

O altă utilizare a cojii de citrice, doar că de această dată vom folosi partea albă. Mărunțiți în râșniță și adăugați-o în pasta de dinți. Poate fi utilizată în fiecare zi, deoarece ajută la înlăturarea microorganismelor dăunătoare din cavitatea bucală și este un înălbitor natural al smalțului îngălbenit.

După albire dinții devin mai sensibili, de aceea trebui să fortificați smalțul și gingiile.