Cum a fost posibil? O bătrână a fost ucisă de un cocoș când aduna ouăle din cuib

O femeie în vârstă din Australia a fost omorâtă în propria curte de un cocoș, în momentul în care a vrut să adune ouăle din cuiburi.

Cocoșul i-a rupt o venă varicoasă cu ciocul, ceea ce a făcut ca femeia să piardă o cantitate semnificativă de sânge, scrie The Sun.

Incidentul șocant a dus la crearea unei campanii care avertizează australienii că și animalele ce par “inofensive” pot să ucidă.

Potrivit unui expert în criminalistică al Universității din Adelaide, varicele sunt extrem de periculoase și orice lovitură poate duce la sângerări serioase, care provoaca moartea.

″Încerc să conving oamenii în vârstă să își trateze venele varicoase printr-o operație simplă, pentru că riscă să se spargă. Nu e vorba doar despre atacuri ale animalelor, pentru că am făcut studii care arată cum oamenii au sângerat până la moarte în propriile locuințe, după ce s-au lovit cu piciorul de ceva”, a explicat profesorul Roger Byard.

Acesta spune că pisicile sunt cele mai periculoase, și a dat exemplul unei femei care a murit după ce o pisică a zgâriat-o și i-a rupt o venă varicoasă.