Cozi la plata taxelor şi impozitelor în multe oraşe din ţară chiar si noaptea.

S-au format cozi la plata taxelor şi impozitelor în mai multe oraşe din ţară. In oraşul Galaţi, mulţi oameni s-au aşezat la coadă noaptea, iar la Suceava primul care a plătit obligaţiile fiscale a fost primarul Ion Lungu.

Peste 100 de gălăţeni s-au adunat la Direcţia de Taxe şi Impozite în prima zi a anului în care au fost deschise ghişeele de lucru cu publicul. Multe persoane au ajuns în faţa clădirii pe parcursul nopţii pentru a fi primele la coadă.

Majoritatea pensionari, au format o coadă pe trotuarul din faţa sediului Direcţiei de Taxe şi Impozite a Primăriei Galaţi de la ora 5. Oamenii care au făcut noapte albă au spus că vor să scape rapid de taxele şi impozitele locale ale acestui an.

Şi la ghişeele Primăriei Cluj-Napoca s-au adunat peste 100 de persoane pentru a-şi plăti taxele şi impozitele locale, preferând această variantă în locul sistemului online, majoritatea motivând că, au mai multa încredere în varianta tradiţională.

Primii zeci de clujeni s-au aşezat la coadă la Direcţia de Impozite şi Taxe luni dimineaţă, înainte de deschiderea ghişeelor.

”Aşa sunt obişnuit, vin la ghişeu în prima zi din an, să îmi plătesc impozitul pe casă. Plătesc printre primii şi scap, nu mai am griji. Am auzit că acuma se poate plăti nu ştiu cum pe calculator, eu sunt pensionar, sunt trecut de 75 de ani, nu mă pricep. Ce e sigur e sigur, vii şi dai banii, primeşti chitanţă şi gata. Aşa fac de 30 de ani şi ca mine mai sunt mulţi. E mai de încredere statul la ghişeu, pentru mine”, a spus un clujean aflat la coadă.

Articol preluat de pe Mediafax.ro