Cojile de ou nu sunt de aruncat. Ele sunt foarte utile în tratarea osteoporozei

Cojile de ou nu sunt de aruncat. Ele sunt foarte utile în tratarea osteoporozei, constituind o sursă ideală de calciu, care poate fi asimilat de oase în proporție de 90%. ( doar ouă de țară ).

În afara carbonatului de calciu, cojile de ou conțin microelemente necesare organismului: cupru, fluor, zinc, fier, mangan, mo libden, sulf, zinc și altele. În total, 27 de elemente. Compoziția unei coji de ou este foarte similară cu cea a oaselor și dinților noștri. Oameni de știință din Germania și Ungaria, care au cercetat influența terapiei cu coji de oua asupra organismului uman, au tras concluzia că aceasta are un efect pozitiv asupra copiilor, dar și adulților, împotriva unghiilor friabile, a părului despicat, a gingiilor sângerânde, a constipației, hipersensibilității insomnie, răcelilor cronice și astmul. Terapia întărește țesutul osos și elimină elementele radioactive din organism.

Terapia cu coji de ouă este simplă și nu presupune niciun fel de cheltuieli.

REMEDIUL NR.1

Introduceți o coajă de ou în apă care fierbe timp de cinci minute, lăsați-o să se usuce, apoi introduceți-o în mașina de râșnit cafea. Consumați cam 0,5-1 gram pe zi. Puteți să o amestecați cu sucul stors dintr-o jumătate de lămâie sau să o adăugați la cerealele și brânza cottage, pentru prevenirea osteoporozei. Folosiți această terapie de două ori pe an.

REMEDIUL NR.2

Sucul de frunze de ridichi negre este un remediu foarte eficient împotriva slăbirii anormale a dinților și țesutului osos la copii și adulți ( osteomalacie ). Pentru a obține cele mai bune efecte, folosiți un amestec de sucuri stoarse din frunze de nap ( 90 de grame ), păpădii ( 90 de grame ) și morcovi ( 280 de grame ), în două porții – dimineața și seara.

REMEDIUL NR.3

( Folosirea ridichilor negre pentru curățarea corporală ) Acest remediu ajută nu numai la încetinirea osteoporozei, ci și la eliminarea cantităților excesive de săruri din întregul sistem osos. Cumpărați 10 kilograme de ridichi negre, spălați-le bine ( în scopul dezinfectării, se pot ține 15-30 de minute într-o soluție de permanganat de potasiu, după care se șterg bine ).

Tăiați toate fibrele și petele nesănătoase, fără a decoji. Puneți ridichile negre într-un aparat de preparat sucuri ( juicer ). Veți obține aproximativ trei litri de suc. Strecurați de mai multe ori sucul și turnați-l în sticle ( de sticlă! ), puneți-le dop și acoperiți-le cu o cârpă neagră.

A se păstra în frigider. ( este foarte important – nu le păstrați în niciun alt fel !) Consumați câte 30 de grame, de trei ori pe zi, indiferent de orele de masă. Evitați supadozele – consecințele pot fi periculoase. Pentru obținerea rezultatelor dorite, continuați tratamentul până când se consumă întreaga cantitate de suc provenind din cele 10 kilograme.

Pe tot timpul tratamentului, evitați complet pâinea albă, produsele alimentare grase, carnea și ouăle.

Să trecem în revistă toți pașii care ar trebui făcuți dacă suferiți de osteoporoză.

  1. Schimbați-vă alimentația – evitați produsele care elimină calciul din oasele dumneavoastră ( cafea, grăsimi animale etc ).
  2. Beți sucuri de fructe proaspăt stoarse ( cel puțin două pahare pe zi).
  3. Asigurați-vă că alimentația dumneavoastră conține o cantitate adecvată de vitamine naturale ( în special vitaminele C și D).
  4. Consumați zilnic o coajă de ou făcută pulbere, un ou fiert moale și un măr.
  5. Consumați în mod regulat fasole, mazăre, broccoli și fulgi de ovăz – toate acestea sunt bogate în estrogeni.
  6. Faceți dușuri reci și fierbinți alternativ, dimineața și seara.
  7. Întăriți-vă oasele prin exerciții zilnice ( de pildă, dansați și săriți pe ritmul muzicii dumneavoastră preferate timp de 10-15 minute ).

Sursa