Cele mai noi invenții care ne schimbă total viața

De 40 de ani, în Las Vegas se organizează Salonul expoziţional Internaţional al Consumatorilor de Electronice. Cele mai mari companii care produc aparatură avansată tehnologic se întrec în idei și brevete de invenții.

Conform Bild, la se progres tehnologic a fost înregistrat acest an, viața noastră se va schimba complet până în 2025.

  1. Taxiul zburător, o soluție rapidă de transport

Specialiştii de la Bell Helicopters împreună cu cei de la Safran, EPS, Thales, Moog şi Garmin au construit un aparat de zbor pentru transportul într-un timp record pe distanțe medii. Aparatul este ghidat de diferite sisteme de localizare a celui mai bun traseu.

2. Ochelarii SMART pentru şoferi

Cu aceasta invenție șofatul este mult mai ușor. Ochelarii SMART inventați de Ellcie Healthy au fost prezentaţi la CES 2019 din Las Vegas. Acești ochelari funcționează cu o aplicație instalată pe telefon oferindu-i șoferului informații în timp real despre condițiile de trafic, performanța motorului și despre traseul pe care îl are de parcurs.

3. Pielea inteligentă care ne monitorizează corpul

co-fondatorul companiei Xenoma Inc. a prezentat publicului e-skin sau pielea SMART care monitorizează activitatea corpului tău. Costumul realizat din material sintetic are 14 senzori și se conectează prin
Bluetooth la telefonul mobil cu o autonomie de 4 ore.

4. Sandvişul vegetarian cu gust de vită

Are denumirea de Burger 2.0 și a fost inventat în laboratoarele Impossible Foods. Acest sandviș este 100% organic creat din plante având gust de carne de vită. Asigură necesarul de energie pentru o zi și nu produce colesterol.