Ce trebuie sa facem pentru partenerul nostru de viata, ca relația sa fie frumoasa. 6 lucruri simple.

1. Zâmbește- i  îmbrățișează, sărută.

Nu ai idee cât de puternic este un zâmbet simplu. Un zâmbet  poate să umple cea mai ploioasă zi a anului Zâmbește-i mai des și  priveste oamenii dragi în ochi. Acest lucru îi va face fericiți, la fel și pe tine. Oamenii de știință au demonstrat că zâmbetul poate ajuta la reducerea nivelului de stres și anxietate și la creșterea productivității .

2.Oferă complimente.

Nu este deloc greu să-i  spunem persoanei dragi cât este de frumoasă, de dragă, de iubită.
Cu doar câteva cuvinte, partenerul tău se va  simti iubit, apreciat și important .Sunt sigur că complimentele ajută la întărirea relației. Așadar, nu fiți zgârciți , folositi-le cât mai des posibil!

3. Spune des „Iti mulțumesc că m-ai ales”.

In urmă cu mulți ani, partenerul tău a făcut una dintre cele mai importante alegeri din viața sa: a luat decizia de a te alege.Imaginați-vă: miliarde de oameni trăiesc pe planeta noastră, dar el/ ea te-a  ales pe tine.

4. Ascultă-ti  partenerul.

Abilitatea nu numai de a asculta, ci și de a auzi este o abilitate care necesită un anumit antrenament și efort. A-l asculta cu adevărat pe persoana iubită înseamnă a fi pe deplin și pe deplin prezent. Atenția ta în astfel de momente îi aparține numai lui. Fără telefoane, fără gânduri despre ziua de mâine! 

5. Petreceți timp împreună.

Puteti gati împreună, , jucând jocuri, mergând la teatru, filme sau ieșind in  oraș. Aceste momente sunt cele mai memorabile și aduc bucurie ambilor parteneri. Acesta este momentul în care vă aparțineți unul altuia, nimeni și nimic sa  nu vă distraga atenția. Puteți vorbi  într-o atmosferă calmă cum a trecut ziua sau despre obiectivele și planurile dvs. Spuneți-vă reciproc despre tot ceea ce ați aflat nou, despre succesele sau dezamăgirile dvs. – toate acestea va apropie.

Faceți ceva împreună în fiecare zi și în fiecare zi veți fi fericiți! 

6. Încurajează-ți partenerul să-și atingă obiectivele.

Cuvintele tale încurajatoare, ochii afectuoși și iubitori și uneori o „lovitură magică” ne ajută să nu ne oprim și să nu ne pierdem inima.

Uneori sunt suficiente doar câteva cuvinte, dar rostite la momentul potrivit pentru ca noi să credem în noi înșine și să ne îndreptăm spre visele  Alege exact acele cuvinte potrivite. El/ ea  va simți dragostea ta si va deveni din nou puternic și curajos.

Si orice ar fi, sa nu va lasati influențați de cei din jur sau de ceea ce auziți din jur despre partenerul vostru.
Vorbiți întotdeauna si nu lasati tăcerea sa ia tot ce este mai frumos!

   Iubiti-va mereu si incurajiti-va mereu!

Preluat: https://sfaturi-idei-si-povesti-despre-viata.ro/