Ce să adaugi în cana de vin fiert pentru ca acesta să aibă un efect vindecător

Ce să adaugi în cana de vin fiert pentru ca acesta să aibă un efect vindecător. Ingredientul magic care transformă vinul fiert în medicament. Beneficiile fierberii vinului depind de utilizarea sa în bucătărie, dar trebuie să fie făcută cu atenție pentru a nu distruge aromele subtile și caracteristicile vinului.

De asemenea, trebuie să ții cont de faptul că în multe țări există reguli și restricții privind vânzarea și consumul de alimente gătite cu conținut de alcool, așa că este important să fii conștient de aceste aspecte atunci când gătești cu vin.

Care este ingredientul magic pe care trebuie să îl adaugi la vin

Ce este o băutură bună de vin fiert fără câteva bețe de scorțișoară plutind în amestec. Pe lângă faptul că adaugă gustul specific de „Crăciun într-un pahar”, scorțișoara conține antioxidanți cu puternică activitate antiinflamatorie, care pot reduce umflarea și restabili funcția normală a țesuturilor, potrivit Standard.

Nucșoara poate detoxifia organismul

Nucșoara, o mirodenie obișnuită în vinul mullat, acționează ca un tonic în multe feluri și, astfel, contribuie la sănătatea generală a organismului. Mai specific, ea curăță ficatul și rinichii de toate toxinele care pot fi depozitate acolo din cauza alcoolului, drogurilor, poluării, alimentației sau toxinelor organice naturale.

Poate preveni bolile de inimă

Diverse studii din anul 2000 au confirmat că vinul reduce riscul bolilor cardiovasculare și al atacurilor de cord. Vinul roșu este o sursă excelentă de antioxidanți, care cresc nivelul de HDL (colesterolul bun) și elimină substanțele dăunătoare, ceea ce poate preveni semnificativ bolile de inimă și arterele înfundate, potrivit dcmedical.ro.

Menține oasele puternice

Consumul moderat de vin roșu poate reduce riscul de osteoporoză prin creșterea densității minerale osoase la bărbați și femei. Un studiu recent a arătat că femeile care consumau zilnic între 11 și 29 de grame de alcool, echivalentul a unu până la trei pahare de vin, aveau o densitate minerală osoasă mai mare în regiunea șoldului decât abstinenții sau consumatorii excesivi de alcool.

Poate încetini semnele îmbătrânirii

Antioxidanții din vinul roșu combat radicalii liberi dăunători care joacă un rol în procesul de îmbătrânire și în bolile legate de vârstă. Există o concentrație ridicată de antioxidanți numiți polifenoli, inclusiv resveratrol, în vinul care te poate ajuta să arăți mai tânăr pentru o perioadă mai lungă de timp.

Sursă