Ce plante de iti aduc noroc in functie de zodie. NU TREBUIE sa lipseasca din casa!

BERBEC – Plante suculente

Aceste plante sunt foarte rezistente si capabile sa creasca chiar si pe un sol uscat. Se asemana foarte bine cu incapatanarea proverbiala a Berbecului.

TAUR – Violeta

Aceste flori frumoase creeaza o atmosfera festiva si confortabila. Pentru Taur, acest lucru inseamna o adevarata incantare care doreste sa-si asigure un trai armonios.

GEMENI – Sparanghel

Aceste plante aeriene ii inveselesc pe Gemeni. Acestia isi doresc un drum in viata lin si fara griji. Cam asa cum creste sparanghelul.

RAC – Arborele de jad

Racii apreciaza viata de familie si bunastarea, de aceea, pentru ei arborele de jad (sau planta banilor) poate fi aducatoare de noroc.

LEU – Trandafir japonez

Frumoasele flori ale trandafirului japonez sunt mereu admirate. Asa cum ii place si Leului sa fie mereu in centrul atentiei.

FECIOARA – Monstera

Aceasta planta decorativa este foarte frumoasa. Fecioarele se simt inspirate de maretia acestei plante de apartament pentru a avea sentimentul de implinire si dezvoltare.

BALANTA – Limba soacrei

Balantele cauta armonia si echilibrul in toate. Limba soacrei ii ofera exact ceea ce-si doreste: perspectiva indreptarii atentiei catre indeplinirea potentialului sau creativ.

SCORPION – Cactus

Exista o conceptie potrivit careia cactusii sunt urati. Nu si pentru Scorpion care ii considera perfecti pentru lumea lui. El are rabdarea de a-i astepta sa infloreasca in toata splendoarea. De aceea ii transforma in talismanul lor.


SAGETATOR – Lamai

Sa cresti un lamai in casa este o adevarata provocare. Iar Sagetatorului ii plac provocarile. Aceasta planta il motiveaza sa continue in indeplinirea obiectivelor.

CAPRICORN – Bonsai

Un copac mic, dar real, este un talisman excelent pentru muncitorul Capricorn. Mai ales ca se poate forma si o traditie: taierea varfului copacului intr-o anumita perioada de timp.

VARSATOR – Poinsettia (Floarea Craciunului)

Varsatorul este mereu plin de idei, de aceea stralucitoarea floare a Craciunului il inspira pe Varsator in realizarea celor mai ambitioase planuri.

PESTI – Orhidee

Aceste flori sensibile se potrivesc foarte bine cu natura Pestilor. Pictorii deseori le folosesc drept model in operele sale. De aceea si Pestii, firi creative, le pot folosi pe post de talisman pentru a desavarsi propria lor opera de arta.

Sursa: thewildchild.co.za