Ce i-a făcut un polițist unei femei care a furat 5 ouă

Doamna Johnson crește două fiice, nepoate și doi nepoți cu vârste între 1 și 3 ani, cu doar 120 de dolari pe lună. Însă, recent femeia a fost jefuită, iar familia a juns pe punctul de a îndura foamete. Sâmbătă, copiii ei nu mâncaseră deja de două zile, așa că femeia s-a dus la supermarketul local, pentru a cumpăra ouă, având doar 1,25 dolari în buzunar.

Spre disperarea ei, femeia a realizat că nu-i ajung 50 de cenți pentru plăti ouăle, așa că a luat 5 și le-a pus prin buzunare. Mai mult, acestea s-au spartimediat. „Nu sunt un hoț prea bun” – a recunoscut doamna Johnson.

Angajații magazinului au oprit-o, când au văzut că din buzunarele ei curge albuș și gălbenuș. Femeia a recunoscut imediat că a furat ouăle, pentru a-și hrăni copiii. Cei de la magazin au chemat poliția, dar când a ajuns ofițerul William Stacy și i-a auzit povestea, a decis să nu o aresteze.

Toți împreună au luat decizia să nu depună plângere împotriva doamnei Johnson și au lăsat-o să plece. Dar când ofițerul a vizitat-o acasă, femeia a decis că acesta a venit să o aresteze și a început să plângă.

Polițistul i-a cumpărat o cutie cu ouă. Femeia l-a întrebat, cum ar putea să-l răsplătească, iar el a rugat-o să nu mai fure de la magazin. Înainte de plecare, ofițerul a îmbrățișat-o și acest moment a fost fotografiat de Robert Tripp, care a postat imaginea pe rețelele sociale cu hashtag-ul „feelgoodstoryoftheday”.

În ziua următoare, William împreună cu câțiva colegi au apărut în casa femeii cu două mașini încărcate cu produse alimentare pentru ea și familia ei. „Ultima oară când am văzut atâta mâncare aveam 12 ani și am rămas cu bunica… Am plâns toată ziua.” – a povestit doamna Johnson.