Beneficiile uimitoare ale sucului de brusture. Iată ce afecțiuni tratează!

  • vindecarea diverse leziuni sub formă de răni, tăieturi și vânătăi;
  • pentru a consolida rădăcinile părului, hrănindu-le și făcându-le elastice;
  • normalizarea pancreasului, prevenire dezvoltării diabetului;
  • vindecă bolile tractului gastro-intestinal-gastrită, pancreatită, ulcer duodenal;
  • pentru a opri dezvoltarea neoplasmelor magline;
  • Important: o plantă (cristalină) a fost descoperită în plantă care programează celulele canceroase pentru moarte.
  • chisturi rid în piept (glande mamare), rinichi și ficat, fibroame uterine și chisturi ovariene.

În scopuri de prevenire, sucul de brusture este recomandat să fie consumat primăvara timp de o săptămână, după care se face o pauză de 7 zile și repetare. Deoarece perioada de valabilitate a unei băuturi proaspăt preparate nu este lungă, este mai bine să cumpărați compoziția finalizată într-o farmacie.

Ce tratează sucul de brusture? Un spectru uriaș de acțiune îi permite să fie utilizat ca diuretic, colerectic, antiinflamator, diaforetic, antiseptic, analgezic, anti-cancer, antipruric și laxativ.

  • ajută la vindecarea de ulcere stomacale și inflamații în vezica biliară, în intestine. Capacitatea produsului de a învălui și elimina procesele de fermentare, va ameliora flatulența și crampele abdominale;
  • va opri creșterea celulelor maligne. Iar sucul de brusture normalizează starea internă, eliminând modificările negative care apar cu cancerul. Această calitate se explică prin prezența unui alcaloid în compoziția substanței, care pot vindeca tumorile;
  • normalizează glicemia și nivelul colesterolului;
  • Tratează afecțiunile articulare, oprind distrugerea zonelor afectate și afectând pozitiv întregul aparat muscular, contribuind la creșterea în greutate. Iar cu rănile primite, planta ameliorează inflamația și are un efect stabilizator;
  • normalizează temperatura corpului pentru răceli și boli infecțioase, crescând apărarea organismului;
  • ca instrument suplimentar, este utilizat pentru afecțiuni ginecologice, ajutând la a scăpa de chisturi și fibroame, precum și afecțiuni inflamatorii ale toracelui și tot felul de boli ale organelor situate în zona pelvină;
  • reface structura părului, oprește pierderea părului și are un efect benefic asupra pielii, eliminând inflamațiile, poluare și prevenind apariția ridurilor premature.
  1. Constipație, picătură, cistită și nisip în rinichi.
  2. Hemoroizi și sindromul intestin leneș.
  3. Perioada menopauzei, atenuarea simptomelor.
  4. Chisturi de ginecologie și tumori canceroase.
  5. Contribuie la legarea rapidă și eliminarea toxinelor, ceea ce este excelent pentru intoxicația cu alcool și alimente.
  6. Diabet zaharat, eliminând excesul de zahăr și stabilizând starea generală. În același timp, băutura are un efect preventiv din cauza creșterii glicemiei.
  7. Distrofie la copii și epuizarea fizică.
  8. Inflamația plămânilor, bronșită și astm, care se explică prin capacitatea plantei de a elimina rapid sputa și de a ameliora chiar inflamația cronică.

După cum am menționat deja, această băutură amară vindecă și previne multe boli. Dar trebuie să îl beți corect, ceea ce va proteja împotriva posibilelor consecințe negative.

În funcție de problemă, este selectată și partea plantei din care este făcut sucul. De exemplu, pentru tratamentul oncologiei, băutura este făcută din frunze, iar pentru ficat cu rinichi, din rădăcini.

Mai mult, în primul caz, acesta poate fi îndulcit prin amestecare cu miere, iar în cel de-al doilea caz, este recomandat să-l bei fără aditivi în forma sa pură.

Cursul tratamentului este de la 7 la 10 zile, cu o pauză similară cu durata internării. Bea de trei ori în timpul zilei, 1 lingură mare înainte de a mânca o jumătate de oră.

Utilizarea excesivă a compoziției poate dăuna sănătății, determinând depozitarea glicogenului în ficat, ceea ce va duce treptat la obezitate și alte probleme.

  1. Înmuiați tulpinile și frunzele în apă rece timp de aproximativ trei ore pentru a îndepărta amărăciunea.
  2. După expirarea perioadei, materia primă este spălată temeinic de resturile de praf și murdărie și apoi scuturată de umezeală
  3. Uscați ușor tulpinile și frunzele și răsuciți-le printr-o mașină de tocat carne de două ori.
  4. Înfășurați masa verde în tifon pliat și strângeți suc proaspăt curat într-un recipient de sticlă.
  1. Rădăcinile se spală bine sub un robinet pentru a îndepărta murdăria și se zdrobesc cu un blender.
  2. Strângeți sucul din grâu printr-un filtru de tifon.
  3. Particulele rădăcinii rămase sunt turnate cu apă într-un aport de 1:10.
  4. Insistați timp de două ore.
  5. Se strecoară și se amestecă cu suc pur.

Sursa