Beneficiile ceaiului verde pentru pierderea in greutate

Acumularea de grăsime este un fenomen pe care îl poți preveni luând masurile potrivite si îmbunătătindu-ti stilul de viata. Astfel, o alimentatie sanatoasa si echilibrata bogata in fructe si legume bio, buna hidratare a organismului si practicarea unei activitati fizice regulate care ajuta la tonifierea muschilor si la evacuarea toxinelor sunt principalele chei pentru un organism sanatos si o silueta armonioasa. .

Starea ta de spirit are, de asemenea, un cuvant de spus in acest proces de slabire. Intr-adevar, starile emotionale extreme si situatiile stresante iti dezechilibreaza metabolismul si promoveaza pofta de gustare; care stimuleaza producerea si depozitarea grasimilor. De aceea este foarte important sa stii sa iti gestionezi emotiile si sa eviti stresul, pentru a-ti putea pastra atat sanatatea, cat si silueta.

Pentru a te ajuta sa accelerezi arderea grasimilor si pierderea in greutate, consuma aceasta bautura delicioasa cu multiple beneficii pentru sanatate: ceai verde organic.

Beneficiile ceaiului verde organic

Este important sa consumati ceai verde organic pentru a evita orice expunere la pesticide care sunt substante chimice foarte nocive pentru organism.

Ceaiul verde organic este bogat in antioxidanti, teanina, vitamina C si polifenoli si are puternice proprietati antiinflamatorii, antibacteriene si antifungice, deacidificante si antivirale.

Astfel, ajuta la intarirea apararii sistemului imunitar prin detoxifierea organismului si lupta impotriva efectului nociv al toxinelor si radicalilor liberi care se acumuleaza acolo. De asemenea, ajuta la scaderea nivelului de aciditate al organismului; care inhiba dezvoltarea si proliferarea bacteriilor. Prin urmare, ajuta la reglarea tensiunii arteriale, a colesterolului si a nivelului de zahar din sange, la prevenirea imbatranirii premature si a mai multor boli precum arterioscleroza si bolile cardiovasculare.

In ceea ce priveste pierderea in greutate, ceaiul verde este un aliat puternic. Datorita diferitelor sale componente, in special catechinele, stimuleaza metabolismul si accelereaza arderea grasimilor, reduce absorbtia grasimilor in intestin si echilibreaza flora intestinala. In plus, efectul sau diuretic ajuta organismul sa scape de diverse deseuri si toxine. De asemenea, ajuta la tratarea tulburarilor hormonale care favorizeaza cresterea in greutate, in special la femei.

Ceaiul verde contine si compusi amari care reduc pofta de mancare; care contribuie semnificativ la pierderea in greutate.
Pentru a beneficia de toate proprietatile sale si a favoriza slabirea, este indicat sa bei 3 cani de ceai verde pe zi timp de o luna, dupa mese. Puteti reinnoi cura dupa cateva luni de pauza.

Cu toate acestea, este important sa insotiti acest sfat cu o dieta echilibrata si activitate fizica regulata.

Sursa