Băutura care îți curăță ficatul de toxine: Te ajută să te simți mai proaspăt și mai energic

ăutura care îți curăță ficatul de toxine: Te ajută să te simți mai proaspăt și mai energic. Nu este un secret pentru nimeni că ficatul îndeplinește o serie de funcții importante și de aceea fiecare dintre noi ar trebui să aibă grijă de acest organ.

În cazul în care ai avut probleme legate de ficat și ai încercat de multe ori să le combați, dar încercările tale nu au avut succes, atunci poți încerca un cocktail sănătos.

Băutura care îți curăță ficatul de toxine: Te ajută să te simți mai proaspăt și mai energic

Pentru a-l face, se folosesc legume și fructe, care sunt renumite ca unele dintre cele mai utile. Cel mai bun lucru este că gustul băuturii este foarte bun și cu siguranță va ajuta la curățarea organismului.

Detox alimentar timp de o săptămână

Cu toate acestea, este bine să țineți cont de un alt lucru important. Se recomandă reducerea cantității de alimente consumate în decurs de o săptămână.

În fiecare zi ar trebui să bei un pahar de smoothie de legume, care nu numai că va ajuta la îmbunătățirea activității ficatului, dar te vei simți și mult mai proaspătă și mai energică, potrivit actualno.com 

Iată care sunt produsele de care aveți nevoie pentru a face un smoothie sănătos:

  • 3 morcovi;
  • 2 mere verzi;
  • 1 sfeclă;
  • jumătate de lămâie fără coaja;
  • o bucată de rădăcină proaspătă de ghimbir;
  • câteva frunze de salată sau spanac.

Mod simplu de preparare

Produsele sunt spălate bine, apoi curățate și măcinate într-un blender. Se adaugă puțina apă pentru a face consistența plăcută de băut. Amestecul care rămâne se păstrează la frigider în câteva ore.

Sursă