Bananele te vor salva de riduri : 4 rețete cele mai bune și dovedite!

Rețeta 1.

Zbrobiți bine pulpa unei banane coapte. Adăugați o lingură de miere și două linguri de smântână ( pentru tenul gras este recomandat să adăugați în amestec o jumătate de linguriță de suc de lămâie proaspăt stors ).

Amestecați bine amestecul până la omogenizare și aplicați pe pielea curată și aburită a feței.

După douăzeci de minute, spălați resturile de produs cu apă curentă caldă și ștergeți fața cu gheață din musețel medicinal sau ceai verde de calitate.

Rețeta 2.

Pasați pulpa unei jumătăți de banană coaptă într-un piure fin. Se amestecă masa finită cu un gălbenuș de ou și o linguriță de ulei de măsline sau nuci.

Aplicați un strat subțire uniform pe întreaga suprafață a pielii feței și lăsați timp de două minute. Restul măștii la sfârșitul procedurii este ușor de îndepărtat folosind apă caldă și o bucată de vată.

Rețeta 3.

Se amestecă o lingură de pulpă de banană piure cu o linguriță de suc de lămâie și un albuș de ou. Acum trebuie să bateți întregul amestec într-un mixer până când se obține o pastă omogenă, apoi să aplicați un strat subțire pe pielea feței și să lăsați timp de cincisprezece minute.

La sfârșitul timpului specificat, trebuie să vă spălați fața de mai multe ori cu apă rece, iar apoi să ștergeți pielea cu vată înmuiată în infuzie de mușețel medicinal ( o linguriță de materii prime pe litru de apă fierbinte purificată sau topită ).

Rețeta 4.

Este necesar să zdrobiți jumătate din pulpa acestui fruct în piure de cartofi și să amestecați cu o felie medie de portocală zdrobită în gruel. Aplicați amestecul într-un strat uniform pe suprafața feței și a gâtului. După aproximativ douăzeci și cinci de minute, spălați restul amestecului cu apă curentă caldă.

La sfârșitul procedurii, trebuie să ștergeți pielea cu suc proaspăt din lăstarii tineri de aloe ( tăiați cu grijă tulpinile tinere ale plantei, înfășurați-le în folie de plastic și puneți-le pe raftul de jos al frigiderului timp de o săptămână ).

Măștile trebuie făcute de 1-2 ori pe săptămână, cu un curs de 10-12 proceduri.

Sursă