Așa îți cureți telefonul corect pentru a preveni infectarea cu CORONAVIRUS

1. Închideţi telefonul înainte de a-l curăţa

2. Apple recomandă utilizarea unei pânze petru lentile, ca cea folosită pentru a vă curăța ochelarii.

Dacă aveți un iPhone 7 sau un model mai nou, care este mai rezistent la apă, puteți utiliza, de asemenea, o cârpă cu o cantitate mică de apă caldă cu puţin săpun dizolvat in ea, atât timp cât evitați să contactul apei în locurile deschise ale telefonului. Curăţaţi telefonul cu grijă

3. Apple și Samsung vă sfătuiesc să nu folosiţi produse de curățare, deoarece acestea pot deteriora straturile rezistente la urmele lăsate de amprente pe ecranul telefonului. Dar, vremurile disperate solicită măsuri disperate și probabil sunteţi mai îngrijoraţi de germeni decât de amprentele de pe ecran. Desigur, dacă aveţi o protecţie de ecran, acest lucru nu se aplică. Doar fiți atenți și, din nou, încercați să evitați intrarea soluţiei lor în porturile telefonului. 

4. Dacă aveţi o protecţie peste ecranul telefonului, puteţi folosi o soluţie de apă cu alcool.

5. La telefoanele mai vechi, fără protecţie împotriva apei, ar trebui să utilizați doar o cârpă moale, fără scame, deoarece aceste telefoane nu sunt rezistente la lichide.  În general, ar trebui să vă spălați pe mâini înainte de a utiliza telefonul, și apoi să folosiți un dezinfectant pentru mâini după ce îl folosiți și înainte de a vă atinge fața. Dacă vorbiți foarte mult la telefon, luați în considerare utilizarea căștilor pentru a evita să vă aduceți telefonul la față la fel de des.