Am descoperit cel mai bun remediu natural pentru durerea în gât și tuse – doar 4 ore și durerea în gât a dispărut!

Probabil că fiecare dintre noi avea deja angină. Vrem să scăpăm de durerile de gât neplăcute și enervante cât mai curând posibil, dar nu suntem întotdeauna dispuși să risipim bani cu medicamente scumpe, a căror eficacitate este uneori discutabilă.

Din fericire, avem un remediu eficient pentru a elimina toate simptomele acestei boli neplăcute.

La primele simptome, tratamentul trebuie început imediat. Sfecla roșie este o legumă uimitoare care poate face față cu ușurință durerii în gât și multe altele!

Beneficiile sfeclei roșii pe durerea în gât

  • Elimină inflamația și reduce umflarea gâtului
  • Are efect antibacterian
  • Reduce durerea
  • Întărește imunitatea
  • Crește elasticitatea capilară și normalizează fluxul sanguin
  • Îndepărtează acoperirea purulentă

Instrucțiuni
Se amestecă 200 ml suc de sfeclă cu 1 PL de oțet de mere. Încălziți cocktailul la cuptorul cu microunde la 30-35 ° C. Gargarați gâtul de cel puțin 6-7 ori pe zi până la recuperarea completă.

În timpul procesului purulent, vă recomandăm să gargăriți suc de sfeclă roșie și ceapă. Diluați sucul de sfeclă cu apă în proporții egale.

Adăugați 1 pahar de suc de ceapă la un amestec de 150 ml și faceți gargară nu mai mult de o dată la fiecare 3 ore.

Sucul de sfeclă este un remediu ideal pentru răceli. Amestecă-i sucul cu o parte egală de apă și adaugă puțină miere. Adăugați 4 picături pe fiecare nară de 4 ori pe zi. Efectuați acest proces timp de 6-7 zile.

Curați angina virală după cum urmează: amestecați 100 ml suc de sfeclă, 100 ml apă și 1 linguriță suc de lămâie. Gargară de 5-6 ori pe zi și durerea în gât va dispărea.

În cazul recidivelor frecvente ale bolii, se recomandă consumul bulionului de sfeclă roșie. Se fierbe 1 kg de legume spălate și necojite în 2 litri de apă. Când sfecla devine moale, se toarnă bulionul într-un vas separat. Clătiți-vă gâtul cu 50 ml de lichid de 3 ori pe zi.

A se păstra la frigider și se încălzește ușor înainte de utilizare. După 1 lună te vei simți mult mai sănătos și vei face față cu ușurință afecțiunilor neplăcute.

Gargara de antrenament este potrivită pentru aproape toată lumea, cu excepția sensibilității la această legumă. Persoanele cu gastrită, calculi renali, zahăr și osteoporoză ar trebui, de asemenea, să fie atenți.

Sursa