Află de ce Realitatea TV a fost evacuată din sediu

Angajaţii Realitatea TV au fost înştiinţaţi, ieri dimineaţă, că nu le mai este permis să intre în clădirea în care își desfășoară activitatea, decât pentru a-şi lua lucrurile personale, informează paginademedia.ro.

La intrarea în sediu, angajații Realitatea TV au primit o hârtie în care li se aduce la cunoştinţă că nu mai au acces în clădire pentru a-și desfășura activitatea profesională, ci pentru a doar a-și lua bunurile personale.

„Către angajaţii Realitatea Media SA
Vă aducem la cunoştinţă următoarele:
Încetarea din data de 30.03.2019 a contractului de locaţiune din data de 02.03.2016, în temeiul căruia Realitatea Media SA, în insolvenţă, ocupă spaţiile din Clădirea Platinum situată la adresa Bucureşti, Sector 1, Şos. Bucureşti-Ploieşti, nr. 172-176
 
Accesul în spaţiile menţionate este permis numai în scopul preluării bunurilor personale şi/sau bunurilor companiei, în vederea evacuării birourilor”, este textul înștiințări 

Surse din cadrul Realitatea TV au declarat pentru cotidianul Adevărul că presiunile au început încă de luni, când angajaţilor li s-a cerut să folosească o singură intrare în clădire pentru a fi monitorizaţi.