Adolescent din Buzău luat cu izoleta direct din magazin, a doua zi după ce s-a întors din Belgia. Vecinii au sunat la 112

Un adolescent din Buzău a fost luat cu izoleta direct din magazin, a doua zi după ce s-a întors din Belgia. Vecinii au sunat la 112 și au chemat de urgență un echipaj ISU.

Un tânăr a fost luat cu izoleta direct dintr-un magazin din comuna buzoiană Cernătești, după ce mai mulți localnici au sunat la 112 și au spus că vecinul lor nu respectă condițiile de izolare la domiciliu. Acesta se întorsese cu o zi înainte din vestul Europei.

Luni, adolescentul de 18 ani, revenit duminică din Belgia, se plimba liniștit prin magazinele din Cernătești, iar vecinii s-au speriat, știind că el trebuia să stea acasă, în autoizolare. Așa că mai mulți dintre ei au sunat la 112 și au cerut ajutor.

Echipajul ISU sosit la fața locului a stabilit nu doar că tânărul nu respecta condițiile de izolare, ci și faptul că acesta se plimba prin zone publice, gest de natură să pericliteze sănătatea publică. Tânărul a fost introdus direct în izoletă și plasat în carantină la tabăra de la Poiana Pinului,

Preluat de pe Observator.TV