Acestea sunt ALIMENTELE care te scapă de efectele poluării

În ultimii ani rapoartele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii avertizează că nivelul poluării din marile oraşe europene a crescut de cinci ori faţă de acum 10 ani.

Acestea sunt alimentele miraculoase care ne scapă de efectele poluării!

Uleiul de măsline

Conţine vitamina E care îmbunătăţeşte activitatea plămânilor şi stimulează acizii graşi în reducerea inflamaţiilor. Este suficient să îl consumaţi într-o salată pe zi.

Avocado

Conţine în cantităţi considerabile vitamina E care este esenţială în întărirea sistemului imunitar şi combaterea efectelor poluării. Este foarte important să mâncaţi alături şi o lămâie pentru a vă asigura vitamina C.

Nuci

Conţine Omega 3 sub forma acidului alfa-linolenic care are un rol deosebit de important în lupta contra efectelor poluării. La 28 de grame consumate este bine să mâncaţi şi un iaurt grecesc, gras.

Broccoli

Conţine vitamina B care are un efect extraordinar în reducerea inflamaţiilor de la nivelul căilor respiratorii superioare. În plus, apără inima de diferite afecţiuni şi protejează creierul de afecţiuni neurodegenerative.

Uleiul de peşte

Somonul, sardinele, păstrăvul şi merluciul sunt bogaţi în acizi graşi omega 3. Având în vedere concentraţia se recomandă ca după ce aţi consumat timp de o lună, să luaţi o pauză de două săptămâni.