Acesta este complicele lui Dincă – detaliul șocant care l-a dat de gol

Bărbatul de 46 de ani reținut de DIICOT miercuri a fost invitat la Acces Direct la puțin timp după mediatizarea cazului Caracal. Încă de atunci declarațiile acestuia au ridicat suspiciuni.

Ștefan Risipiceanu a fost invitat la Acces Direct, la scurt timp după ce cazul Caracal a fost mediatizat. Risipiceanu a declarat atunci că nu crede că Dincă a fost în stare de așa ceva. Încă de atunci, Luis Lazarus a avut suspiciuni în privința acestuia, scrie cancan.ro.

”Luis Lazarus: Văd că sunteți cam ars pe mâini și, într-un mod ciudat, victimele au fost arse într-un butoi. Aveți niște pete ciudate și, în general, soarele când te arde, te arde uniform.

Risipiceanu Ștefan: Așa se înnegrește. E din cauza soarelui.

Luis Lazarus: Deci, practic, nu ați participat la această acțiune care vizează arderea cadavrelor”, a fost discuția între Luis Lazarus și Ștefan Risipiceanu.

„Cu puţin timp în urmă, procurorii DIICOT au reţinut un inculpat acuzat de viol în formă agravată asupra victimei majore din dosarul Caracal. Inculpatul în vârstă de 46 de ani a intrat în atenţia DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la Structura Centrală, iar în acest moment vă pot confirma că au fost administrat probe pentru a formula acuzaţii faţă de acesta”, a declarat Giorgiana Hosu, procurorul-şef adjunct al DIICOT.

„Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului când a surprins victima în autoturism. Inculpatul făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă şi era folosit la diferite munci în gospodărie. Inculpatul i-a solicitat lui Dincă să îi permită şi lui să întreţină relaţii sexuale cu Melencu Luiza. Dincă a fost de acord, astfel, în aceeaşi zi, în camera în care dormea Gheorghe Dincă, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate.

Articol preluat de pe Capital.ro

You cannot copy content of this page