Acest sirop ( miere, lamaie, hrean, scortisoara si ghimbir)îmbunătățește , funcția creierului, vederea, auzul, arde grăsimile și te protejează împotriva răcelilor.

Acest sirop ( miere, lamaie, hrean, scortisoara si ghimbir)îmbunătățește , funcția creierului, vederea, auzul, arde grăsimile și te protejează împotriva răcelilor. Mod de preparare.

Vă prezentăm o băutură simplă, dar puternică, care vă va ajuta să ardeți grăsimile mai repede, scrie Fabricat In Romania

Această băutură îmbunătățește și funcția creierului, îmbunătățește memoria, vederea, auzul   te protejează împotriva răcelilor și ajută la arderea grasimilor.

Siropul este ușor de preparat și rezultatele sunt uimitoare, chiar și după un timp scurt de administrare.

Ingrediente:

125 grame de hrean.

4 lămâi.

3 linguri de miere.

2 linguri de scorțișoară.

1 felie (2 cm) ghimbir

Pregătire:

Mai întâi, puneti hreanul și ghimbirul într-un blender. Stoarceti lămâile și adăugați-l in  amestec, amestecați 2-3 minute, apoi adăugați scorțișoara și mierea. Se amestecă până obțineți un sirop, apoi puneți-l în borcan.

Luați 1 lingură de 2 ori pe zi înainte de mese sau înainte de a face mișcare. În doar 3 săptămâni, rezultatele vor fi vizibile!

Încercați acest remediu pentru a fi mereu sănătos, pentru a obține greutatea dorită și pentru a vă face silueta perfectă!

Preluat: https://sfaturi-idei-si-povesti-despre-viata.ro/