Acest remediu naturist pentru varice conține doar 3 ingrediente și este foarte eficient

Când varicele încep să apară, înseamnă că sistemul circulator nu mai funcționează bine. De obicei, varicele apar la nivelul membrelor inferioare și se manifestă prin simptome precum crampe și vene „în pânză de păianjen”.

Venele și arterele din corp pot fi înfundate cu grăsime sau cheaguri de sânge. În rândurile de mai jos vom vorbi despre formarea cheagurilor de sânge, numite și trombi. Tromboza este cea care implică formarea trombilor.

Această afecțiune apare odată cu obstrucția venelor. Pentru a preveni înfundarea venelor și apariția varicelor, putem folosi un tratament naturist care acționează asupra sistemului circulator.

Acest tratament este, de fapt, o cremă ce acționează direct asupra venelor deteriorate, dezumfându-le și permițând sângelui să curgă așa cum trebuie. Astfel, în scurt timp, varicele vor dispărea.

Remediu naturist pentru varice

Ingrediente:

• 1/2 cană morcov ras
• 1/2 ceașcă gel de aloe vera
• Oțet de mere

Mod de preparare:

Punem toate îngredientele într-un blender și amestecăm bine până obținem un amestecă gros care se aseamănă cu o cremă. Aplicăm crema pe zonele cu varice și masăm ușor pentru a activa circulația. De asemenea, trebuie să stăm cu picioarele ridicate timp de jumătate de oră.

Este recomandat să folosim acest tratament zilnic sau de mai multe ori pe săptămână pentru a obține rezultate optime și pentru a împiedica sângele să stagneze în vene, provocând apariția mai multor varice.

Încearcă acest remediu și consultă un medic pentru a verifica dacă circulația sangvină se îmbunătățește. Dacă ți-a plăcut acest articol, împărtășește-l și cu prietenii tăi, pentru că s-ar putea să le fie și lor de folos.

Sursa